fredag den 24. juli 2015

Økologihaven

Gloria Mundis produktsortiment af friske krydderurter opfylder ethvert behov for det professionelle køkken, der ønsker at give mere liv til maden. Vinderen blev nemlig Økologi Haven. En del af gartnerifirmaet Rosborg. Som på få år har vokset sig til en årlig omsætning på mio.


Find vejbeskrivelse, kontaktinfo, regnskabstal, ledelse, bestyrelse og ejere. Vi tager udgangspunkt i den enkelte .

Odense Food Festival på sit første virksomhedsbesøg, ved Gloria Mundi – Økologihaven , i forbindelse med det nye. Det blev Økologi Haven , der i år fik overrakt Odense Bæredygtighedspris for sin grønne virksomhedsprofil og evne til at vise, at vækst og . Se, hvordan de dyrker økologiske krydderurter i stor målestok hos Økologihaven på Fyn. Hvem i dag kender til økologi?


Mange har hørt om det igennem dagspressen men hvad gør man selv ved det? I øjeblikket tjener økologihaven ikke mere på de økologiske krydderurter, end på den konventionelle produktion, men økologien sikrer det fynske gartneri en . Virksomheden drives med fokus på . Derfor tog jeg imod med kyshån da jeg fik mulighed for at arve en såkaldt bankerplante fra Økologihaven.

En serie af danske, økologiske krydderurter med fokus på det nære. Klare farver og stramt design med et tvist af humor. Se Jacob Jensens CVR-oplysninger. Sæt krydderi på økologien - kom til inspirationsdag på Fyn hos Økologihaven Gloria Mundi og Peder Dreyer, lørdag d. Og Økologi Haven er et godt . Eigenschaften der einzelnen Kräuter und mischt auf dieser Grundlage den Kompost, den die Pflanzen brauchen.


Her i front Henning Jørgensen, medejer og drift sleder. Se virksomhedsinformation, økonomiske nøgletal, rang samt hvordan Økologi Haven Aps klarer sig i forhold til branchen og konkurrenter. Dette år slår alle rekorder med udgivelse af nye havebøger. Vi prøver at følge me men det er ikke let. Der er mange sider, der skal pløjes . Organic Herbs produced without using chemical additives.


We focus on the individual herb and its properties, blends just the compost plant needs. Frisk rosmarin i potter fra Økologihaven blev valgt som årets grønt-produkt på International Food Contest. Landbrugsrådgivning Syd besøg hos Peter Dreyer og Økologihaven Gloria Mundi.


Kanel basilikum KLDanmark, potte. Citrontimjan Kl Danmark, kruka . Haven ApS - Odling av kryddväxter, drog- och medicinalväxter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg