onsdag den 29. juli 2015

Skæreplade til stof

Varen er på lager - Forventet leveringstid 2-hverdage. Miljøvenligpakning webshopmaerket. Indlæg om emne: skæreplade patchwork. Har du brug for en skæreplade til udskæring af papir eller andre ting.


Så har Grafical nok Danmarks største udvalg både hvad angår mærker, størrelser, farver. HANNES patchwork viser hvor nemt det er at skære sine blokke m.

Roterende skære plade til patchwork, skæreplade der kan dreje - nemt og smart. Centimeter foran, tommer bagpå. Fold sammen skæreplade - ja det er da smart.


For du kan lige bukke den på midten og den fylder kun. Denne lille roterende skæreplade er rigtigt smart, når der skal skæres stof til små patchwork. En roterende skæreplade er rigtigt smart, når der skal skæres stof til eksempelvis patchwork blokke . Sammenlign priser og læs anmeldelser af skæreplade Hobbymaterialer.


Klik her og find den bedste pris nu!

Denne skæreplade er lavet til rulleknive. Med centimetermål foran og tommermål bagpå. Patchworkbutik med stort udvalg af patchworkstoffer og tilbehør til patchwork og quiltning.


Alt sammen i god kvalitet til rimelige priser. BaliQuilt har speciale i at . Ud over stof skal du bruge følgende: Marti Michell Sæt B og D. Justerbar klingedybde som kan indstilles efter materialets tykkelse (papir, tynd metalfolie, tyndt læder, stof osv.). Onlinesalg af forskellinge redskaber til kortfremstilling.


Mængden af stof afhænger af, hvor stort et projekt du vil sy. Skæreplade 45x30cm 3mm grøn. Symaskine, rulle skære, skæreplade og lineal samt alm sygrej.


Nu kan du købe en skæreplade der kan bukkes sammen Har lige lavet denne lille video. Patchwork stof og alt du har brug for, når du syr patchwork - find det. Pladen har metal på den ene side, og det gør den perfekt til at skære de mere detaljerede dies, ligesom den gør det muligt at skære i f. I vores kususprogram er der endvidere ideoplægsaftener og forskellige patchworkkurser. Rotary cutter – rulleskærer med mm bla Prym.


Foldbar skæreplade 60xcm.

Medbring: symaskine, skæreplade og værktøj, samt alm. Man kan medbringe eget stof , men der er også mulighed for at købe stof og andre materialer til .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg