tirsdag den 28. juli 2015

Grenkrave

Der sidder en lille fortykning, en grenkrave , som man skal helt tæt på, men som man endelig ikke må beskadige. Hvis der ikke er nogen grenkrave at se, lægges snittet dér, hvor grenkraven burde være. Snittet udføres, så det bliver så lille som muligt.


Sommerbeskæringens metode er den samme som vinterbeskæringens. I bedste fald har træet på forhånd dannet en grenkrave ved foden af den gren, som skal .

Når du har udset dig en gren, som bør fjernes kan du være heldig, at der er dannet en grenkrave rundt om foden af grenen. Visse slægter såsom kastanje ( Aesculus), birk (Betulus) og poppel (Populus) har et svagt forsvarssystem. Beskær træer og buske om sommeren, hvor planten hurtigere kan hele sårene efter grensaksen. S CA5-nemt-f CA5r-du-flotte-og-sunde-tr CA6er4. Få Haveselskabets råd om og anbefalinger til hvornår og hvordan du beskærer træer i haven og undgår de klassiske fejl.


Efter en sommer med virkelig megen grokraft, virker havens træer og buske måske voldsomme og store. De føles for kompakte, for høje, .

Grene med grenkrave og unge og tynde grene kan afskæres ved stamme (uden for evt. krave). Tykke grene uden grenkrave beskæres i to omgange. Jo ældre træ jo dårligere indkapsling af skader!


Er det nødvendig at fjerne en gren uden krave, kan det være en god ide at gøre dette . Da det er stammen, der skal lukke såret efter en beskæring, er det vigtigt kun at skære i grenen. Man kan fremprovokere en grenkrave ved at foretage en forberedende beskæring. Beskæringen efterligner den knækkede gren. This feature is not available right now. Hvad er stamme og hvad er gren ? Hæftning af grene: Gren gror først i vækstsæsonen og derefter stammen.


En gren krave kan ligne en temmelig skræmmende enhe men det er faktisk langt mere skånsom og effektiv end en choker krave. De forskellige råd vedrørende grenkraven er meget vigtige - det er kun i denne grenkrave at træet har den type af celler som er i stand til at . Det er vigtigt at lære at bruge . Hvis formålet med buskene er at få en rig blomstring hele sæsonen, er en korrekt beskæring nødvendig. Korrekt beskæring af en type buske kan være helt . Metoden er klas- sisk, men kræver forholdsvis mange og ret specifikke og overvejede .

En gren krave (også kendt som knivspids krave) er en støtte til uddannelse hovedsageligt bestående af sikringsanlæg metal links hver udstyret med to stumpe . Træets krone må ikke reduceres mere end at forholdet mellem stamme og top er 1:- 1:2. Der må ikke foretages topkapning, da dette skader. Når en livskraftig stamme eller hovedgren registrerer, at sidegrenens nettoproduktion falder, altså når løvmassen på . Der er ingen grenkrave som normalt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg