onsdag den 29. juli 2015

Chili con carne med hakket oksekød

Denne opskrift på hjemmelavet chili con carne er med oksekø bønner. Se også: Opskrift på bagte kartofler med chili con carne. Find flere gode opskrifter på . Traditionelt bestod retten af skært eller hakket oksekød , løg, chili,.


En kraftig og stærk chili con carne opskrift af Brødrene Price.

I Spise med Prices chilitema lavede James og Adam Price en særdeles smagfuld og stærk version af den klassiske ret. En nem og hurtig opskrift på mexicansk chili con carne af Nikolaj Kirk. I programmet kom denne meget hurtige udgave af den klassiske chili con carne med. Denne chili con carne tager ikke lang tid at bikse sammen, men den må gerne stå.


Drys de kogte ris med finthakket chili og mynte, og servér som tilbehør til chili con carne sammen med den kølige yoghurtcreme. Retten kan serves med ris eller brø men den smager også skønt serveret ovenpå. Se opskrift på hjemmelavet chili con carne med oksekø bønner,.

Chili con carne er en skøn og nem ret, som kan varieres i en. Chili Con Carne skal altså laves af skært oksekød og IKKE hakket kød og så skal. Nem chili con carne med sprød gulerodstoppping.


Søger du inspiration til en chili con carne opskrift? Så prøv denne opskrift med chili, løg, hvidløg peberfrugter og lækker mørk. En lækker krydret gryderet med chili, bønner og oksekød.


I Mexico, hvor retten stammer fra, er den lavet af et helt . En rigtig chili con carne er tilberedt med skært kø selv om mange bruger hakket oksekød. Svits kødet i olie i en gryde med hakket løg og hvidløg. Med andre ord: siger din normale chili con carne opskrift at du skal bruge hakket oksekød , så smid opskriften ud! Har du ti så bruge hele stykker kød i tern i stedet for hakket oksekød til din chili con carne – og gerne flere slags. Her får du opskriften på chili con carne med oksekød.


Kakaopulveret giver virkelig en lækker smag og dybde i retten. Almindelig mørk chokolade kan også . Smag retten til med chili og server gerne med et stykke brød og måske creme.

Chilli con carne serveres med ris og bønnesalat. Brun det hakkede oksekød : Skru lidt op for varmen og put kødet i gryden. Pak chili con carnen ind i en tortilla med hakket salat, hakkede friske . Brun bacon og tilsæt hakket oksekød.


Tilsæt hvidløg, chili og tørrede krydderier. En klassisk fyldig chili con carne , som giver mad nok til flere dage. Især da vi startede ugen med smag på is! Opskriften er på chili con carne med kylling, men oksekød kan også.


Hvis du er vant til at tilberede chili con carne af hakket oksekød , siger jeg dig, du vil få lidt af en aha-oplevelse med denne opskrift.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg