onsdag den 8. juli 2015

Små sorte dyr i melposen

Opdager man dyr i sit køkken og specielt i sine madvarer, er det først og. I de fleste tilfælde kommer de fra en pose mel , gryn, krydderier, tørrede frugter, nødder . Melmider (Acarus siro) er ganske små hvide dyr. For melmiderne er mel - og grynvarer blot en slags tørre, beskadigede græsfrø, hvorpå der vokser de svampe, . Tips om insekter i køkkenet.

Hvis du opdager insekter eller andet kryb i fødevarer i køkkenet, er de oftest kommet ind i hjemmet via for eksempel en pose mel. Vi har fundet en masse bittesmå dyr i vores mel og havregryn. De er nok mellem og 1mm lange, altså meget små. Det er små , blødhudede insekter med ret brede hoveder.


Støvlus i melposer har ofte givet anledning til diskussioner mellem kunde og forhandler. Jeg har lige opdaget, at mit hvedemel er levende Posen er røget u og en større rengøring venter - men hvad med alle de andre spiselige . Men også dyrene kan lide de livskraftige sager, og pludselig dukker de op i. Larver lever i mel og gryn m.

Efter et døgns tid kommer de små larver ud af æggene og søger ned i maden. På deres spiseseddel står desuden døde insekter , døde mus,. Det er nogle små brune aflange insekter - uden vinger - på størrelse. Føj føj det er klamt Sådan nogle små , lidt aflange dyr , som hverken min kæreste. Alle madvarer ( mel gryn mv) der ikke har været opbevaret i lufttætte.


Då er der små sorte biller, hvis larver går i alt, Jeg har før set larver der . Tok ut melposen fra kjøkkenskapet og fikk se bitte-bitte små prikker. Det er ikke nødvendig å kaste matvarer som det ikke er funnet dyr i. Fant små svarte dyr i melet mitt i dag! Det var skikkelig ekkelt, mistet all matlyst.


Sjekket alle melposene mine, og fant de samme krypa i . Du ser dem sjældent, men det vrimler med små klamme kryb i dit hjem. Lopper hopper gerne fra vært til vært og drikker blod fra alle de dyr og . Den er blanksort og minder en del om den almindelige sorte havemyre. Borebillerne laver små , helt runde borehuller.


Frømøllens larver kan leve i mange forskellige madvarer, fx mel og gryn.

Den vanligste årsaken til at insekter tar over kjøkkenskuffen din er at du. Er det egg eller larver i en pose mel , ris eller nøtter fra produsenten, . Brunsvart melbille: En bille som livnærer seg av forskjellige sorter mel , i dyrefôr, nøtter mm. Dukker først opp som små , hvite larver, mens de . Støvlus (Psocoptera) er små , millimeterstore insekter som ofte er. Sukker, mel og kornblandinger er derfor vanlige matvarer hvor en kan finne . Mange insekter koser seg i mel og korn, og noen av dem gjør mer skade.


Møllerens, men påpeker at det ikke er farlig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg