torsdag den 16. juli 2015

Piratflag stof

Stort stof flag mål 60x90cm . Dag til dag levering kun 25kr. Det største dekoration udvalg på nettet. Flaget har huller til snor i den ene ende.


Jernet i for hullerne er ikke galvaniseret og kan godt ruste hvis efterladt i vådt vejr.

Til sørøverskibet ude i haven, vognen til karneval eller bare som en del af dit piratkostume, er dette flag helt ideelt. Sejt piratflag til piratlegene! Piratflag i stof på træpind. Flag af stof på træpind MÅL H. Klassisk pirat flag på pind.


Forventet leveringsdato: Fredag d. Vil I hellere sy et stort piratflag i stof ? Download dødningehovedet og knoglerne, skriv u og brug dem som skabeloner.

Sæt papirarket fast med nåle på et . Bemærk dette er et assorteret produkt, og findes med 2 . Til leg, piratskibet i haven, pirathulen eller som tilbehør til din pirat udklædning. Hurtig levering og god service. Flag-stangs højde, Størrelse (længde i cm), Pris (inkl. moms). Hæng det på væggen i rummet for at skabe en sjov atmosfære, når det er tid til fest. Du kan vælge flag i papir, plast eller stof , og de findes fra de helt store til de bittesmå, der sættes på . Fødselsdagsflag i stof - stk.


Jeg er ligeglad me om folk har et piratflag eller det amerikanske flag hængende. Kraftig klap af to lag skum med stof omkring med elestik rundt om hovedet. Skal du være pirat til fastelavn? Lav små piratsejl ud af madpinde, piratflag , piratposer og tape,.


PATCH - PIRAT FLAG (med velcro). Let sort stof til deokration med huller. På flaget er der et hvidt dødningehoved med brunt piratklæde.


Download dette gratis billede af Søm Gevind Garn fra Pixabays store bibliotek af public domain billeder og videoer.

Altid i lager, hurtig forsendelse og. Se butikkens åbningstider under menuen kontakt Vi har lukket på grund af sygdom. Produkter mærket “ pirat flag stof ” . Du kan pynte op med dette pirat flag , eller bruge det til skattejagten.


Der er sat en stolpe op midt i bordet med et piratflag for oven.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg