onsdag den 15. juli 2015

Feromonfælder møl

Myg og møl samt andet småkravl er knap så spændende bekendtskab. Bare rolig der er en løsning på problemerne. Som supplement kan man opsætte feromonfælder. Disse fælder udsender duftstoffer, som tiltrækker han- møl , hvorved de langsomt men sikkert bliver indfanget.


Det voksne møl er knap en centimeter langt. Dette foretages mest hensigtsmæssigt med feromonfælder.

Typiske møl i fødevarer: Melmøl og tofarvet frømøl. Vi kan ikke på samme måde benytte feromonfælder mod tofarvet frømøl. Det drejer sig som regel om klædemøllet eller pelsmøllet, hvis man får skader på tøj eller andre tekstiler. Møl kan bekæmpes med feromon fælder , . Man kan sætte feromonfælder op i træerne, så man fanger hannerne, før de får parret sig med hunnerne.


Feromonfælder består af et duftstof og en . Flyvende møl , hvis larve lever af ul bommul hår, fjer, pels, polstrede møbler,. Samtidig vil feromonfælden fange de flyvende møl ,(både hun og hanmøl) og .

Læs om priser og hvordan Skadedyr Danmark udfører møl bekæmpelse. Afhængig af angrebets størrelse opsættes insektgifte og feromonfælder. Opdager man møl , er det vigtigt at finde frem til arnestedet. Effektiv ,Pesticidfri, Langtidsvirkende.


Til dette formål fås feromonfælder , der effektivt registrerer et begyndende angreb. Der kan ikke forventes en egentlig bekæmpelse af viklere ved brug af feromonfælder. Har Du møl i køkkenet eller i tøjet, så få hjælp fra insektashop. Hes ses det voksne møl fanget i en feromonfælde. A Green Way Melmølfælde er en feromonfælde uden indhold af nogen.


De mest udbredte former for møl er klædemøl og pelsmøl. Det kan være svært at se hvor arnestedet er, men med feromonfælder viser der sig hurtigt et . Dertil kan med fordel anvendes feromonfælder , som tillokker eventuelle voksne. Der er ikke opnået sikre merudbytter eller kvalitetsforbedringer i nogen af i alt forsøg med svampebekæmpelse i. Et feromonfældesæt indeholder en Deltafælde og en limbund. Ved at forstyrre parringscyklussen hos møl , kan disse feromonfælder hjælpe med. Mangler, Cirka primo juni efter overskridelse af skadetærskel fastslået ved fangst i feromonfælder.


Dagsommerfuglelarver, larver af møl , larver af målere, . En af de mest almindelige parasitter i hjem Møl glidende Skabe skaber.

De voksne møl flyver i tusmørket, og hunnerne lægger deres æg – op til 3– løst i melet. Der findes effektive feromon-fælder til melmøl. Ved fangst i fælden, kan der ud fra antallet vurderes, om der er behov for en bekæmpelse.


Men har man mistanke, kan man nemt få vished.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg