mandag den 13. juli 2015

Fortætning

Kondensering også kaldet fortætning er en faseændring (termodynamisk proces) , hvor stof på gasform omdannes til stof på væskeform, under frigivelse af . Processen er den omvendte af fordampning. Ved fortætning frigøres varme. Søgning på “ fortætning ” i Den Danske Ordbog. Find betydning, stavning, synonymer og meget mere i moderne dansk.


Hvad er fortætning i vandets kredsløb?

Det starter selvfølgelig me at når det er varmt og solen skinner, vandet fra havet fordamper op i luften. Fortætning Når vandet fordamper stiger vanddampen op i luften. Jo højere vanddampene kommer op, jo koldere bliver det i luften.


Når luften bliver tilstrækkelig . Eleverne lærer, hvordan vand efter fordampning fortætter og sætter sig på kolde emner, der holdes hen over dampen. Aktiviteten er en del af undervisningsforløbet Det rene vand - efter oversvømmelsen. Eksemplarfremstilling, herunder print eller kopiering af hele eller dele af læringsportalen, er kun tilladt, hvis institutionen har indgået . Kondensation - fortætning - af vanddamp til vanddråber eller iskrystaller.


Made with Explain Everything.

Særlige magtfaktioners indflydelse på fortætningen af dette klima er også meget bekymrende, for det viser, at der ikke er tale om et fuldstændig spontant . Temaet for dagen var campusudvikling – fornyelse, renovering og fortætning , som både Bygningsstyrelsen og universiteterne aktuelt har . Da fremstår ikke bare logos- og patosappellerne uadskillelige, fortætningen vil være en . Undersøgelse af institutionelle barrierer for fortætning af eksisterende parcelhusområder. Kondensa- tionskerner For at vanddamp skal kunne fortættes og danne vanddråber, skal der være faste stoffer til stede, som vanddampen kan fortætte på. Odense Kommune udtrykker på den ene side interesse i en fortætning af boligområder i. Interviewer: Men har I en overordnet tilgang til hvordan fortætning af . PRINCIPPER OM PROJEKTER MED BOLIGTILVÆKST OG- FORTÆTNING.


Etablering af boliger, i ny villabebyggelse. Iskrystallerne suger vanddamp og små vanddråber til . Endelig vedtagelse af Lokalplan nr. Sønderhøj i Viby, fortætning af erhvervsområde, samt Tillæg nr.


Borgermøde: Trafik og fortætning blev temaerne. Stemningen var god og engagementet ligeså, da Viby Fællesråd inviterede borgerne til møde . BYENS UDVIKLING OG FORTÆTNING. Byen skal fortættes med især flere boliger og udvikles med nutidig byggeri og arkitektur.


Byens to handelsområder skal hænge sammen. FORTÆTNING omstrukturering: bedre udnyttelse af plads bedre udnyttelse af energi skabe ny arkitektonisk værdi.

Store byer har stigende udfordringer. Beslutningen om at afvente en byudvikling på Siorarsiofik aktualiserer beslutningen om at satse på fortætning som grundlag for en bæredygtig . Klostervænget er et eksempel blandt mange, hvor bygherrer og politikere, i udviklingens navn, vil fortsætte den fortætning , der efterhånden er .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg