onsdag den 15. juli 2015

Portugisiske fliser

Oct Leder du efter designfliser? Prøv vores marokkanske og portugisiske fliser i traditionelle mønstre. Besøg i butikken eller læs mere her! Deres hovedkontor og fabrik ligger i Águeda.


De har showrooms i Lissabon og . Nov Designfliser til vægge og gulve.

Se dem hos Abelona i Gentofte. Vi sætter en ære i at skaffe de fliser, I leder efter, til markedets bedste pris. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til. Azulejo fliser på vejskilt - Foto: Ole Danborg. Der findes flere typer skifer, f. Gamle, portugisiske fliser som dekorinnslag.


Portugisiske fliser fra Funchal. Gamle fliser baggrund - portugisiske ajulejos. Foto af Rui Caldeira hos Mostphotos.

Lisboas varemerke, blå og hvite håndmalte fliser (azulejos,) kan sees i mange av byens offentlige bygninger og er spesielt imponerende på innsiden av . I Porto vil I heller ikke kede jer, når I går langs floden Douro eller byens smukke huse, som er dekoreret med de klassisk portugisiske fliser , azulejos. Inspiration med fliser , klinker og mosaik får du når du besøger Flisestudiet kreative. Det var den ti hvor udskrifterne fulde af detaljerne på fliserne kun var på husets vægge. Den omhyggeligt udsmykkede design af de portugisiske fliser sluttede i . Her med en ekstra bearbejdning, hvor skiferen er børstet. Køb direkte hos importøren og spar mange penge.


Nov En falmet rosa husfacade, duften af grillede sardiner fra en åben dør, en kirke beklædt med blåmønstrede fliser og lyden af en sporvogn, som . Jeg svinger fødderne ned på de portugisiske fliser og åbner døren ud til balkonen. Mine næsebor opfanger også et eller andet: Er . Fado på måla portugisiske fliser. I et marked der møbelkjedenes masseproduserte varer dominerer, satser Anne Lise Falch . Travertin Fliser , 40x60cm, mm.


Mar Interiøret er en cool blanding af vintagemøbler i smukke farver i et miks med originale portugisiske fliser , der understreger den afslappede . Disse leire tegltak gi isolasjonsegenskaper på grunn av . Sentrum for portugisisk marmor er Estremoz, 2km øst for Lisboa. Om du ønsker deg fliser , benkeplater eller noe annet i noen av de portugisiske marmoren .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg