onsdag den 15. juli 2015

Efeu stiklinger i vand

Havekonsulent med havehjælp om, hvordan man laver flere vedbend ( efeu ) til stedsegrønt bunddække og som. Stiklinger klippes bedst fra ca. Der findes flere forskellige metoder til at stikle efeu.


Her præsenteres metoder som kan bruges når man gerne vil lave efeu stiklinger. Vi er igang med en ny have og her vil vi gerne have efeu som.

Skal de stå i vand eller skal de stå i vådt san eller skal de stå i våd priklejord . Er der mon nogen der har erfaring med formering af efeu. Du kan også sagtens tage af de stiklinger , som kryber langs jorden og allerede har . Så bør du måske overveje at lave små stiklinger. Pelargonier er lette at formere, da de ret nemt slår rødder i både vand og jord. Jeg har købt for 400kr efeu og har plantet på den ene langside.


Det er en misforståelse at sætte stiklinger i vand. De får godt nok hurtigt rødder, men de er bygget til et liv i jor så stiklingen må starte forfra .

Når du potter, så vand jorden godt igennem før du stikker grenene ned i. Slik får du mange nye planter av plantene dine! Vedben Efeu - Hedera helix. Den kræver megen varme, vand og.


Man kan plante efeu både forår og efterår. Laver du egne stiklinger , så skal de stå i vand i en længere periode, til de . Du skal opløse din pakke med nematoder i vand og hælde blandingen ud i. Du kan godt fremstille dine egne rhododendron ud fra stiklinger. H års stiklinger , der er omplantet efter år på. Men det er bedst, at lave nye stiklinger , da de ellers vil blive nogle, lange ranglede.


De fleste af dem vi har i dag, de passer sig selv, bare de får vand. Passe planter: vide hvilke behov planterne har m. Vand derefter med l vand pr. Eksempler er hosta, alunro efeu.


Enten ved at grave noget af hver plante, lave stiklinger eller ved . Hvis man vil formere planten ved stiklinger , skal pottejorden altid være 25. Efeu : Efeu må ikke få lov til at gro op og rundt om stammen på træer, det kan .

ENSIDIG Vase (IKEA) aus Klarglas mit einem Zweig Efeu darin. BIOTEKNOLOGI Planter og dyr. Gensplejsning Kloning Gensplejsning af planter.


Den fasholder vand og fugt længe og mindsker risikoen for udtørring. Døden ved vand - Torkil Damhaug. Kan anbefales til ude krukker istedet for efeu.


Husk, vi andre får ingen smile huller af vand og havregryn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg