mandag den 11. september 2017

Hvad er farligt affald

Produkter, der bliver til farligt affald , er ikke nødvendigvis skadelige, når man bruger dem. Men de kan skade natur og mennesker, hvis vi ikke behandler dem. Farligt affald er ting eller emballager fra vores hverdag, der indeholder stoffer, som. Nærmere definitioner og beskrivelser af hvad der kendetegner farligt affald.


Hvad skal jeg som virksomhed gøre med farligt affald ? Det er muligt at købe ekstra afhentning af dit affald uden for ordinær rute.

Du skal skaffe dig af med dit farlige affald , så det ikke skader miljøet. Et kemisk stof eller produkt, som er betegnet farligt efter reglerne om klassificering af kemiske stoffer og produkter, vil, når det bliver til affald , også være farligt. Det er vigtigt at vide, hvad farligt affald er. Find ud af, hvordan du sorterer farligt affald i København, hvis du bor i villa eller rækkehus.


Her er der nogle eksempler på, hvad der er farligt affald. Hvad er farligt affald - problemaffald. Læs om, hvordan du sorterer farligt affald i Københavns Kommune, hvis du bor i lejlighed. Hvis det ikke kan lade sig gøre, så skriv på beholderen, hvad der er i.

Få svar på, hvad du må komme i din miljøboks, og hvornår den bliver tømt. Miljøboksen må indeholde alt det, du før afleverede til farligt affald på . Eksempler på affal der klassificeres som farligt affal er blandt andet olie- og kemikalieaffal støvende asbestholdigt affald . Har du farligt affald i begrænsede mængder, må du aflevere det på en af. Når du afleverer farligt affald på genbrugspladsen, skal du samtidig . Når den røde miljøkasse er fyldt, skal du stille den tydeligt frem foran eller op på låget af din . Alle virksomheder skal sortere farligt affald fra og aflevere det til behandling,. Affaldsordning for ikke-genanvendeligt farligt affald. Kanyler (afleveres på apoteket).


I det nedenstående redegøres for forskellige metoder til korrekt bortskaffelse af farligt affald. I øjeblikket er der forskellige egenskaber, der kan gøre affald farligt. Det kan være den fysisk-kemiske sammensætning. Du må heller ikke hælde farligt affald i kloakken.


Liste over hvilke typer farligt affald der skal afleveres på genbrugspladser i Rebild Kommune til specialbehandling. Fælles for det farlige affald er, . Se her, hvad der er farligt affald. På den måde kan de personer, der har med det at gøre, se hvad de står med og . Affal som er opført i EAK-listen til Affaldsbekendtgørelsen og markeret med Fed skrift, anses for at være farligt affald.

Miljøfarligt affald skal afleveres på genbrugspladserne. Du må kun aflevere farligt affald efter henvendelse til en pladsmedarbejder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg