torsdag den 28. september 2017

Legetårn med hængebro

Få et flot og solidt klatretårn eller legetårn til haven, hvor børnene får stor. Vælg eksempelvis et billigt legetårn med rutchebane, hængebro og med gyn. Leder du efter et flot legetårn?


FATMOOSE Shop – overkommeligt. Mellem de to tårne er en sikker hængebro med stærke tov sider. Legetårn som gartneri eller stadion. Bromodul fra Jungle Gym Faren lurer under den gyngende hængebro. Det er ikke helt ufarligt at bevæge sig rundt i junglens trætoppe.


Wickeys legetårn StormFlyer kombinerer klatretårn, gynge og rutsjebane i ét fantastisk legetårn ! Klatrestativ med hængebro i skibslook. Caribisk legetårn med rutsjebane for spændende stillehavseventyr. Et legetårn med en hængebro.


Castle Swing and Slide er et andet spændende legetårn med gynger. Endnu innovativt tilbygningsmodul til dit Jungle Gym legetårn , som børnene vil elske. Når et Jungle Gym legetårn kobles sammen med en stærk træbro, møder . CADO finder du både legetårn med rutchebane, legetårne med hængebro og andre . Børns svævebane, legetårn med hængebro og dias, motorcykel, trampolin. Gratis til børn: Ridning af pony, mountain gocarting, børnebillebane, legetårn med . Udover Kernehuset, findes en lille BMX bane, kælkebakke, legetårn med hængebro til kælkebakken, balancebomme, gynger og fugleredegynge, et par . Hængebro i Djurs Sommerlan K. Her er et dejligt legetårn, med hængebro.


Legepladsen - den nye og den historiske. Den ligger ved madpakkehusene og tæt på Restaurant Skyttegården. Udover legetårn , hængebro , gynger og vipper, . Nyd jeres fridage på denne dejlige ugenerte grun placeret godt væk fra vejen, afskærmet fra naboerne . Projekt legetårn :-) Ordet er frit. Sjovt legetårn lavet i træ der kommer som samlesæt.


Sikkerhedsarel 1x 1mtr. Der er ligeledes behov for en snurrefigur ( KD pica) til de større børn, samt de eksisterende . Inklusiv stiger, klatrevægge, hængebro , bro modul inkl. Stort legepladsunivers med klatrevæg, rampe, hængebro , bord og bænkesæt, hængebro , legehus og meget andet.


Se det store udvalg af legeuniverser til . Bestil dit legetårn i dag og giv plads til leg for store og små. Når en opdagelsesrejse i hjertet af regnskoven skal krydse en gammel hængebro , er det vigtigt at .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg