mandag den 11. september 2017

Tegn på mus

Bekymret for om du har problemer med mus? Kig efter tegn på mus og kontakt os for at få en sikker og målrettet behandling. Mus, især husmus, tilsviner fødevarer med urin og ekskrementer. De ødelægger tekstiler som de bruger til redemateriale. Ingen boligejere ønsker at finde ud af, at de har haft rotter eller mus boende.


Der er forskel på , hvordan du skal bekæmpe mus og rotter.

Et hul uden en jordbunke ved siden af kan være tegn på rotter. Har du allerede mus i dit hus, er du sjældent i tvivl. FAKTA OG RÅD OM MUSTYPE OG TEGN PÅ MUS. Har du fået besøg af mus inden døre, kan der som regel være tale om to arter: Husmusen.


Mus griser til matvarer i skap og skuffer med både urin og ekskrementer. De ødelegger klær og tekstiler for å få materiale til . Spor efter mus kan være muserede, museekskrementer, gnavemærker, lugt af mus. Strimlet papir eller andet materiale kan også være et tegn på , at musene er . Du kan også blive klogere på , om det er rotter eller mus , du har boende.

Det piber og pusler fra loftet. Måske har du set gnaveskader eller efterladenskaber rundt om i huset. Men er det mus eller rotter, der er på spil?


Musene er ved at finde steder at overvintre - pas på, det ikke. Miljøstyrelsens guide til tegn på mus (eksternt link). En grundig bekæmpelse af mus skal selvfølgelig kun startes, hvis du har mus.


Der kan kan være forskellige tegn på mus. Disse tegn gør sig både gældende for. Forsøg på mus viste tegn på forgiftning. Statens Serum Institut testede mus for at være sikre på , hvad der gjorde personer syge efter fællesspisning. For at kunne bedømme om det er rotter, mus eller måske en mår, man har i sit hus, kan til tider være svært.


Herunder er der et par råd til hvordan . Kolding Kommune hjælper gratis med rottebekæmpelse. Se en oversigt over de typiske tegn på rotter og kendetegn ved forskellige rotter og mus. De små mus ser søde u men de kan forvolde store skader indendørs,.


Opdager man tegn på mus , skal fælderne hurtigt sættes op, så man . Rotter og mus er bærere af mange sygdomsfremkaldende bakterier og vira, og dette kan medføre en risiko for at blive smittet. Synlige tegn på rotter eller mus. Tværtimo hvis du ser en rotte, når det er lyst udenfor, er det med stor sandsynlighed tegn på , at problemet er alvorligt.

Rotten er et sky væsen – ja, man skulle . Lyde: Piben og kradsen i panelerne, under gulvet eller på loftet kan være tegn på rotter. Det kan også være mus eller lækat, mår eller andre dyr . Forskellen på mus og rotter er dels i størrelsen. Et af det første tegn på , at du har et museproblem, er at der er ekskrementer rundt omkring i .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg