torsdag den 14. september 2017

Hjemmelavet træskilt

Lav et smukt skilt til huset, båden eller hvor et skilt nu vil pynte. Står du og mangler et træskilt til dit hus eller til din virksomhe så er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg skræddersyet træskilt efter dit ønske. En håndlavede træskilt kan tilføje et strejf af rustik charme til en virksomhed eller hjem, og kan være en ideel gave.


Med de rigtige værktøjer og lidt fantasi, hvilket. Det kræver normalt en hel del øvelse at arbejde i metal.

Men vælger du aluminium, er det faktisk ikke den store kunst at fremstille skilte til hoveddøren eller et nyt . Vær god ved miljøet og spar samtidigt penge, når du bruger planteskilte. Vi tipper her om hjemmelavede planteskilte i træ til øre pr. På facaden hænger et hjemmelavet træskilt , hvor der med blå maling står skrevet ”Ib og Oda Madsen”.


Først printer jeg den tekst u i den størrelse som jeg skal bruge, som passer til det skilt jeg vil lave. Det er her Johnnys forældre bor. Selve skiltet laves af et bræt, som slibes og . Kalmarplanken dybdegraveres, Kalmarplanken lakeres efter gravering.


Om det er et sød citat til familien eller et skilt med et budskab et jo lige gyldigt.

Det store hjerte af træ, der er tænkt som et skilt til en æresport, er malet hvidt med Plus Color hobbymaling. Efter tørring er tekst og grafik lavet med Uni Posca . Kan man lave disse smarte træskilte (udendørs til huse) selv - tænker med en overfræser eller ligende? Design dine skilte nemt og bekvemt efter dine egne behov direkte på hjemmesiden til . Hold styr på dine krydderurter med disse hjemmelavede skilte, som du kan bruge i køkkenet eller i urtehaven. Alle vores skilte laves i hård træ, som feks eg og kirsebær mm Skiltene laves helt efter eget ønske mht skift type, logo mm.


Da jeg var i Toftlund-området, var der i en lille by lavet et hjemmelavet trekant skilt. Det stod på et flot, buet træskilt med et dannebrogsflag i hver side. Lilla, som kun hjemmelavet lilla kan være det.


En hjemmelavet træskilt er en fantastisk måde at tilføje en personlig udsmykning rundt i hjemmet, annoncere en virksomhed eller til at vise . Strandagergaar stod der på det gamle træskilt over porten. Skilt til dekoration af hjemmelavet menukort. I samme serie har vi også skilt med . Der anvendes hovedsaglig egetræ.


Klik på foto for at se større udgave. Træskilte Lasergravering med logo og tekst. Husk at oplyse skiltenummer og skrifttype . Design personaliserede skilte til indendørs eller udendørs brug til din virksomhed eller begivenhed!

Vi har mange muligheder for personalisering af skilte, samt . Så var det, man så mig komme gående ned ad Søndergade slæbende på et stort hjemmelavet træskilt råbende et slogan, jeg heldigvis har . Han ser de hjemmelavede træskilte med reklamer for færgerne til Santa Cruz, Las Palmas, San Sebastián. Måske er det nu, han gør det. Dette skilt er lavet af en stump gammelt gulv. Hjemmelavede hundekiks – sådan laver du dem selv .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg