tirsdag den 19. september 2017

Montering af flagclips

Sådan monteres flagclips på Dannebrog og standere. Stor clips i bunden af flaget. Pres clipsene sammen og drej . Vores flagclips er fremstillet af UV-stabil og slagfast nylon i hvid farve, . Når der ikke flages med stutflag, er det er kutyme af lade en vimpel vaje,.

Sættet består af en lille og en stor flagclips , således at du også kan montere en vimpel. Begge kroge fastgøres godt til flaglinen. Det store øje (rød krog) i ophalerlinen og det mindre (hvid krog) i nedhalerlinen. Er der tale om et flag til båden - et YF flag - afhænger størrelsen af bådens størrelse. Vi har et bred udvalg af tilbehør til flagstænger med billige priser og altid.


Flagknop inklusiv topbeslag, til montering på flagstænger mellem 9-meter. Når du skal hejse dit flag, skal du have styr på dine flagliner , flaget må ikke røre jorden.

Lars Troelsen fra Danmarks-Samfundet København, viser hvordan du gør det. Dansk produceret meter glasfiberflagstang, komplet incl. Se udvalget af flagstænger og find tilbehør som blandt andet en vimpel, flagknop,.


Flagclips til montering af flag på line. Ofte er det muligt at tilkøbe montering sammen med din nye flagstang. Vi har altid den rigtige pris og måneders returret. Medfølgende tilbehør: Flag-vimpel-fod- montering. Glasfiber flagstang fra Dano Mast til montering på eksisterende eller ny støtte.


Clips til montering af flag på line. Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Til montering af flag på line. En bog fuld af tips og konkrete ideer til, hvordan man nemt og billigt indretter en hyggelig lille h. Tilbud på sikker flagstangsopsætning.


Det er vigtigt for os at sikre at sikkerheden er i top, når vi opsætter din flagstang, hvorfor vi altid sørger for at støbearbejde . Vi levere og montere flagstangen, alt inklusive opgravning, støbning af. Clipsene er lavet så dit flag ikke blæser ned.

Nyt flag eller ny vimpel til flagstangen? Se vores udvalg af flag, vimpler, flagstænger og andet tilbehør. Harald Nyborg har samlet et udvalg af flotte flag og vimpler til de anledninger, hvor der skal flages og fejres, samt flag og vimpler til de dage på året, hvor særligt . Vi tilbyder to forskellige løsninger til montering af din nye glasfiberflagstang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg