onsdag den 6. september 2017

Sammenklappelig stok med sæde

En stok der også kan fungerer som et sæde. Sammenklappelig stok med sæde. Bliver du træt på turen, så er denne model det rette valg.


Her har du både en spadserstok, og du har et sæde hvis du skal . Denne sammenklappelige stok er utroligt praktisk.

Den har nemlig et sæde øverst og leveres med en kraftig rejsetaske. Valg af stok er ikke så enkelt endda. Højdeindstillelig, sammenklappelig stok med ternet mønster.


Stok og sæde foldsammen grøn. Klapstol- stok med sæde og ben. Flot sammenklappelig stok , som har et anatomisk greb.


Siddestok Praktus Eksklusiv med Derbygreb i bøgetræ (stok med hvilesæde). Flot og praktisk gangstok med et indbygget sæde , hvis du får behov for et hvil på.

Foldbar ( sammenklappelig ) stok i kulfiber fra Gastrock - Derby håndtag med . Pearl er en sammenklappelig stok med et klassisk mønster. Din ven eller familie skal da have en af vores fede t-shirts i julegave. Velkommen købe og engros sammenklappelig stok stol til salg fra IMPERIAL. Taske Sæddet klappes op, når man går med stokken. VITO skyder sig ind mellem brugeren . Hvis du leder efter et antiskridmiddel til gulvet eller en stok med støttefødder,.


BADESTOL MED ROTERBART SÆDE. Ekstra kraftig rollator med bredt sæde. Godkendt op til 2kilo brugervægt. Smart sammenklappelig letvægts rollator som blot vejer kilo - Læs mere på . Aluminium sukkerrør sæde For handicappede. STOK, blød komfort greb SAMMENKLAPPELIG STOK , justerbar folde vandre STOK forbedre din mobilitet,.


Rial MMetal Grey - Alufælge. En sammenklappelig stok er også nyttig hvis stokken skal gemmes af. Stolen er udstyret med et polstret sæde med plejeåbning i fors. Her er unik natur, masser af frisk luft, fre ro og god .

Uld cardigan med knapper fra JOHA. Denne model er lækker tyk, og er lavet i 1 merino uld. Den er navy blå og er perfekt. Det er også yderst nyttigt at købe en sammenklappelig stok , så man.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg