torsdag den 28. september 2017

Træskilte med tekst

Her finder du vores helt egen serie af dekorative træskilte med tekst. Skiltene har vi selv designet og fået produceret herhjemme i Danmark. Der er gode grunde til at vælge skilte i træ.


Træskilte har et flot og naturligt look. Den ønskede tekst , billede eller logo brændes i træet med laser. Sjove skilte med tekst og søde citater.

Alle vores skilte laves i hård træ, som feks eg og kirsebær mm Skiltene laves helt efter eget. Graverede træskilte giver et gammeldags udtryk og kan anvendes til alle former for skiltning indendørs,. Tekst og billede indgraveres i træskiltet med laser. Som noget helt særligt kan du her hos VendelboDesign finde vores special træskilte med tryk, disse skilte kan også designes efter dine ønsker, det eneste du . Flot og rustik træskilt med teksten : Time to drink champagne and dance on the table.


Det er produceret i grantræ og det har fået en behandling så det ligner 2nd . Flot massivt træskilt flot skåret i speciel design, træet ligner teak træ og dybdegraveres, farven i teksten bliver en flot mørkt brun brændt farve. Ib Laursen, Nordal og Bloomingville. Vores store udvalg af skilte med sjove tekster sælges til erhverv og forhandlere.

Vi sælger træskilte i forskellige former og størrelser til både indendørs og udendørs brug. Skilte i træ er blevet meget moderne og skaber et flot råt look. Naturskilt træskilt cowboy bøfplanker cncfræsning i 3 cnc skilte , dørskilt skilt stakit, plankeværk engel,3D fræsning spækkebrædt, vinduer buet træ, limtræ, . Skilte , Carlsberg skilt i træ, Sjældent udbudt træskilt af ældre dato fra . Metal skilte med tekst samt træskilte og skilte i retro-stil. Her er metalskilte og træskilte til køkken, . Har du til hensigt at bestille træskilte med tekst til udstillinger, døre eller andre informations formål, da besidder vi også løsninger i disse . I denne kategori finder du både træskilte , skiferplader og andre lækre ting til at gøre din gallerihylde.


Pynt dit hjem og spæd glæde med sjove og skønne citater i dit hjem. Du finder med garanti et det bringer smilet frem, . Lav et smukt skilt til huset, båden eller hvor et skilt nu vil pynte. Det eneste værktøj du behøver er en overfræser og en sav. Magneter med tekst , håndlavede skilte.


Et sjovt skilt eller skilt med citater eller klog tekst er altid . Vi har et stort udvalg af barselsgaver, dåbsgaver og bryllupsgaver. Besøg os og find din personlige gave. Med Annie Sloan kalkmaling kan du nemt skabe rustikke baggrunde til at lave dine egne skilte.


Med Posca tusch kan du nemt tegne op i fede farver - nemt. Kæmpe udvalg af sjove emaljeskilte og træskilte med citat - Find træskilt online her.

Et træskilt med tekst eller citat er med til at skabe en fed vintage stil i de . Aureas udvalg af træskilte med serigrafisk tryk. Tekster , citater, og kloge ord til inspiration og dekoration. Brug træskiltene på gallerihylden, som eksklusive .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg