onsdag den 13. september 2017

Rodfræser

Bernard stubfræser rodfræser. Endnu en lille video af vores Mini rodfræser , i aktion i en mindre baghave hvis der kun var et mulighed. Fræser, Seppi, Alle Seppi maskiner er Italiensk topkvalitet. Seppi er primært kendt i Danmark for deres stærke grenknusere og rodfræsere.


Få den fræser, der dækker dit behov i god kvalitet.

Køb ny eller brugt havefræser billigt . Rodfræsning af juletræskulture og energipil. Siden da har Vermeer domineret markedet og har vist sig som . Ved rodfræsning fræser man skovbunden igennem for at fjerne alle rester efter rødder. Prisen er eksklusiv moms, forsikring (), forbrug af brændstof, forbrug af knive ( 2kr. plus moms) og evt.


Med SSL Speed kan juletræsdyrkere fjerne stub og rødder for at gennemføre mekanisk ukrudtsbekæmpelse. En grenknuser og en rodfræser er .

BT Maskinteknik - Din leverandør af spuleudstyr. Predator 4er rodfræseren der er designet til at gøre stubfræsning let og hurtigt. LS-8er designet til at fjerne rødder efter buske ol. Transportabel stubfræser med kraftig hk motor og bærehåndtag både for og bag. Nordsjælland og Storkøbenhavn.


Vi arbejder i al slags vejr og rodfræser alt lige fra store træstubbe over buske . Maskinudlejning til hele Sjælland både til virksomheder og private. Stubfræseren har specialiseret sig i rodfræsning, anlæg af plæner, og rydning af arealer. Effektiv rodfræser til fjernelse af aflejringer og rødder i rør med en diameter på Ø1- 1mm. Kæderne gør, at rengøringen foregår langs indersiden af røret, . Reservationspris: (er opnået). Den roterende dyse er fremstillet med en turbine som drives af en vandstråle.


I SILVAN kan du leje mange forskellige maskiner og værktøj til et hvert gør-det- selv projekt. Nogen som har erfaring med at få fræst rødderne til hækken? Steder hvor vores store rodfræser ikke kan komme in hverken gennem havelåge eller ved hjælp kran som hejser den ind er vores.

Anlægsgartner manglede smal rodfræser og fandt den i England. En kraftig sidegren i anders jørgensen er firmaet anders jørgensen, rodfræsning. Har du brug for en kompetent fagmand til rodfræsning eller stubfræsning, kan vi med egen rodfræser udføre opgaven professionelt og effektivt.


Vores stub- og rodfræser klarer nemt at fjerne dine træstubbe – store som små. Vi udlejer containere til forskellige formål for .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg