mandag den 25. september 2017

Løse ben til reoler

Du får hurtig levering og billig online pris. KUBIK reol - du kan nøjes med stk. Møbelbenet kan nemlig monteres mellem reoler. Moderne ben til reol i ubehandlet eg. Salg af beslag og tilbehør til dit køkken, dit ba din garderobe eller dine møbler.


Vi har omkring 9forskellige varer på vores side.

Bestiller du vores løse bordben i stål, kan du sætte dem på alle slags bordplader og skabe dit eget bord. Pretty Pegs er nye ben til dine møbler, – IKEA møbler. Så hvis du er træt af din sofa, skænk, reol eller lænestol, så kan du altså nu skifte dem ud . Køb og salg af Ben Til Reol i Diverse indretning på DBA.


JYSK har et stort udvalg af ben og meder til din seng. T- ben til konferenceborde, mødeborde og kantineborde. Bentype A 17cm, træben, Valnød natur, stk.


Stort udvalg af antikke møbler købes og sælges i hele Danmark. Find brugte møbler billigt og spar penge .

Sådan kan bogkasser også bruges… Tjek lige hvor sejt det er, at de her bogkasser holdes sammen med bulldogklemmer og bruges som reol. Køb tilbehør til Mistral Reoler online på Bolighuset. Løse bordben til dig der skal lave et fast bor f. Her finder du hylder, sokler, ben og andet tilbehør som passer til Mistral reoler. Smart elegant Design ben i Eg som passer til alle Tempur´s sengebunden.


Stillesko, passer til TUBO ben. Der er stillesko på reoler ved køb i hele sæt og ved køb af løse ben. På lager - 1-dages levering. En forudsætning for et godt bord er et par stærke ben at stå på.


På denne side kan du finde de bordben , der skal gøre dit møbel til det uundværlige element i dit. Vi har sokkelben til bad og køkken og bordben til dit køkken. Vi leverer hurtigt og gratis i hele landet. Klar skåner til Piet Hein bordben fra Fritz Hansen DKK 150. Den halve reol i massiv teak er rektangulær og har rum.


Alle reoler leveres montereret, ekskl. Ep Flex reol 3xrum med hjul. Reol er med farvet bagbeklædning, så den også kan anvendes fritstående.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg