torsdag den 22. februar 2018

Bordtennisportalen deltagerliste

BordtennisPortalen - Danmarks officielle bordtennisportal. ANDERSEN Magnus Skovborg, Ejby BTK. BTU kan man se samtlige tilmeldte . Startede i SFB som puslingespiller. Blev uddannet som Unionstræner og dommer.


Husk at oprette dig som bruger på bordtennisportalen.

Deltagere må deltage i én række pr. Tilmelding: På bordtennisportalen senest fredag den 8. Dog er undtaget CPH PING PONG OPEN. I alle singlerækker spilles der så vidt muligt i puljer af deltagere , suppleret af. I Single rækkerne spiles der i puljer med deltagere.


SINGLE: Der spilles der i puljer med 3-deltagere. SINGLE = Der spilles der i puljer med 3-deltagere. Efter sidste stævne uddeles der præmier til de deltagere der har deltaget i alle stæv- ner.

Alle spillere med spille-licens . Sven og Helge vandt også doublestævnet i Amagerhallen (deltagere ) og doublestævnet i Gentofte. SdU bordtennis sørger for fællestransport, som er gratis for LM- deltagere. Der spilles i puljer med – deltagere og fra puljerne går de bedste spillere. Hvis der er under deltagere i en række vil den ikke blive gennemført.


Der var kun deltagere til 7. Det er faktisk lidt ærgeligt, at der ikke. DM deltagere , som ikke opnår kvalifikation fredag aften til DM, tilbydes gratis en plads . Kære deltagere på Nordjysk Badminton Akademi! Vi er rigtig glade for at interessen for Nordjysk Badminton Akedemi har været så massiv.


Her kan du oprette din egen profil, så du selv kan tilmelde dig stævner - dog for egen regning, se resultater og deltagere i diverse stævne . Informationer vil være tilgængelige løbende. Resultater (ondata.se) Lodtrækning foretaget. Ribe var Martin Sønderbøl Christensen, Jakob Nymark Andersen Eval Sofie Feddersen, . Efter tilmeldingen at vurdere må vi inden afviklingen konstatere, at det allerede nu kan vurderes som værende en succes - med deltagere i . Navn(e) på deltagere i fælles spisning lørdag aft: Total. Festen fortsatte til de sene nattetimer, og det satte da også sit præg på flere af turneringens tilbageværende deltagere , der søndag morgen .

Der er pengepræmier i alle .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg