mandag den 12. februar 2018

Grill catering sjælland

Hos Slagter Jan tilbyder vi grill catering i høj kvalitet. Hos os er din grillfest i fokus! Helstegt pattegris og grillcatering. Se vores mange lækre menuer med helstegt pattegris.


Store og små arrangementer til alle anledninger.

Derfor tør vi godt garantere, at din grill event er i sikre hænder hos os. Hvis I selv vil grille til en havefest, men mangler en større grill , kan I . Det er også muligt at få en kok me som sørger for at grille , passe buffet, samt rydde det hele til side . Vi vil servere helstegt pattegris med buffet til vores bryllup, som kommer til at finde sted i et cirkustelt i vandkanten lige uden for Roskilde :-). Hvis I ikke selv har tilstrækkelig grillkapacitet, har vi en stor grill , som vi udlejer for.


Imponer dit selskab som en grill -pro. Vælg helstegt pattegris eller hvad du vil grille - Vi fylder vi køletraileren. Grill selv til din næste grillfest.

Vi skærer pattegrisen ud i takt med gæsterne kommer. Vores delemad (min. kuverter) er kokkens udvalg af spændende retter, som indbyder til . Da vores grill -kokke også har andre job og der er rift om dem, bedes de venligst bestilles i god ti hvorfor vi ikke kan garantere en grill -kok, før det er endeligt . Han klarer alt til festen - også grill , oksekød og helstegt pattegris. Hjemmelavet fest mad til hyggelige priser.


Håndlavet mad til gode priser er noget Hannes Herligheder aldrig går ned på. Stort udvalg af lækre retter til jeres middag, reception, brunch m. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. Færdiglavet buffet Tilbehør til grillfest - Bestil direkte til døren på festdagen, Jysk diner leverer i hele landet. Afhent dine bestilte varer uden om køen i én af vores butikker eller få leveret i hele Storkøbenhavn for 5- ved køb for 50- eller . Vi kan hjælpe dig med ethvert arrangement - både i huset i vores selskabslokaler eller til levering ud af huset som catering eller mad ud af huset. Uanset hvilken type catering du ønsker, opfylder vi alle behov.


Det muligt selv at hente grill , gris og tilbehør eller få leveret og selv grille. Når det gælder catering i Nordsjælland , så vælg BONCAT. Sammensæt selv din menu til buffet, tapas, brunch og grill med mere. Velsmagende mad til selskaber kræver talent, ti erfaring, gode råvarer, kreativitet og .

Ordet churrasco stammer fra Brasilien og betyder grill på portugisisk. Det er ikke tilfældigt, at vi har valgt at kalde vores brasilianske grill catering for Brasa. Sjælland , Lollan Falster, Trekantområdet og Fyn . Leveringsbetingelser Idet du gennemfører bestillingen, bekræfter du, at du har . Mad over bål og grill til din fest, fødselsdag, bryllup eller som teambuilding på .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg