torsdag den 22. februar 2018

Mår spray køb

Køb Kabelbeskytter 5ml Motip : Rense- og plejemidler hos thansen. Afløser det tidligere produkt Mår spray. Køb Beskyttelse i motorrummet, TUNAP 3frastøder effektivt gnavere som rotter , egern, mus, mår osv.


Forhindrer skader fra gnavere på gummi- og . Langtidsbeskyttende, farveløs og lugtfri.

For begge produkter gælder det, at man sprayer motorrummet godt til, og sørger for at ramme alt hvad der . Køb DROPPEN MARKERINGSSPRAY 400ML online på harald-nyborg. Altid stort udvalg i udendørs leg og leg, vand og strand hos Harald Nyborg. Egner sig kun til motorrum “ikke” TIL LOFTRUM) Hvis du har mår på loftet så se vores mårskræmmer til loftrum eller garage, se den her.


Har du problemer med dyr der ødelægger din bil? Med denne spray sikrer du din bil eller andet mod mår og andre gnavere. På loftet for mår , men sprøjt ikke på isolering, da alle i huset kan lugte det, .

Vi kommer mange gange ud til kunder, der har prøvet alt – også denne spray. Jeg er sgu ved at være træt af at få ædt isoleringen og ledninger i motorrummet på bilen. Nogen der har erfaringer me og ved hvor man . Lagerstatus: Levering 2-hverdage. Transparent spray med fremragende vedhæftning for at forhindre skader på kabler og ledninger fra mår og andre gnavere. Ultralydsender indendørs til 2m² kr.


Hjortetakolie, spray 4ml kr. Især i foråret og efteråret oplever flere bilejere, at en mår eller mus har. God kvalitet til den rigtige pris.


Jeg har lige været forbi mit værksted og købe nye kabler, og købte samtidig en gå -væk- mår - spray af en art. Spray MyreFri KTB 2ml - Ecostyle. Det skulle gøre kablerne klistrede, . Dall, der tilråder at forebygge ved at sprøjte bilerne med anti- mår - spray.


Hos Tryg dækker forsikringen skader fra mår og mus. Og de fleste bilejere kan forvente, at forsikringen dækker, når måren bider løs. Som udgangspunkt er bid fra mår dækket af bilens kaskoforsikring, .

Problemer med Mår i motorrumet kan have store økonomiske konsekvenser. Anti mår spray sikre at måren forsvinder hurtigt. Effektiv ultralydsskræmmer der dækker et areal på op til 2kvm. Nem og hurtig bekæmpelse af rotter, mus og mår.


Køb dine skadedyrsbekæmpelsesprodukter . Køb Motip Cable Protect hos Autosuper Skive - kun kr. Gennemsigtig spray til at forebygge skader på kabler og ledninger. Kan anvendes hvis der er problemer med mår eller andre skadedyr i motorrummet. Har du noget erfaring med Mår spray er det effektivt. Beställ allt inom Metallskyddslack- spray m. Med en anti- mår spray kan du sikre din bil, og det kan derfor være en god idé, . Kuren lyder på en behandling med en spray med en slags gå-væk- mår.


Den koster et par hundrede kroner. Erik Kollerup Larsen har dog også .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg