onsdag den 21. februar 2018

Gødning til spiselige planter

Apr Der er flere metoder til gødning af planter i krukker. Dyrker du krydderurter eller andre spiselige ting i dine krukker, er der endnu mere grund . Jeg bruger Diploma universalgødning til mine planter og har vandet en spiselig chiliplante med det flere gange. Kan jeg spise chilifrugterne?


Med kunstgødning risikerer du at svide planternes rødder eller at planterne.

Hvorfor ikke også plante andre spiselige planter , som både er dekorative og giver . Apr Eksperterne: Dyrk spiselige planter i vindueskarmen. De skal vandes, før de tørrer helt ud og har desuden godt af lidt flydende gødning. Afklippet grønt som gødning : Hvis man sår en del af haven til med flerårige kvælstoffikserende planter som rødkløver, lucerne eller hvidkløver. Substral er sædvanligvis gødning til planter du ikke spiser. Mar Jesper Corfitzen anbefaler, at du gøder med organisk gødning.


Du skal ikke være bange for at gøde dine spiselige planter.

Jan Planter har ikke brug for lige meget gødning. Ofte kan man - blot ved at se på . Oct Hvis man har givet kunstgødning og så pludselig bare lader være med at give planterne noget, vil resultatet blive ynkeligt. Jord og gødning i sække fra Champost og Farmergødning er normalt lagervare.


Naturgødning kan bruges som gødning til alle havens planter. Krydderurter er en betegnelse for planter, som tilsættes i madlavningen for at fremhæve smag. Se vores udvalg af spiselige planter.


For at få de mest sunde grøntsager skal du placere højbedet, så planterne får. Næsten alle grøntsager værdsætter flydende gødning én gang om måneden. Brug organisk gødning , der giver næring over længere tid.


Så frøene i rækker og sæt navneskilt. Det er nemlig ikke helt ligegyldigt, hvilke frø du planter hvornår. Husk dog, at hvis der er snak om spiselige planter , er det vigtigt at være . Desuden fører vi gødning og jor der er godkendt til økologiske brug. Planteskolens sortiment dækker spiselige planter , frugttræer, bærbuske, samt stauder, .

Brug special gødning til havens stedsegrønne planter. Vigtigt at gødningen ikke ligger oven på bladene,- så undgår du svidninger. Jun Den skal ikke have meget gødning , da for meget gødning vil give mange blade og. Den spiselige blomst natlys, er en toårig plante med gule .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg