tirsdag den 20. februar 2018

Montering af spær på rem

Hej Jeg er ved at bygge et skur. Det er bygget op på stolper 97xog derpå monteret rem 45x145. Fora forankringsjernet anvendes til forankring af spær til stolper i. GAF kan også anvendes til fastgørelse af toplægte eller topplanke i tegltage.


Når stolper og en rem af kraftigt tømmer skal danne en solid konstruktion, skal de samles rigtigt. Montering af top efter ophejsning B). Løs top monteres, og spær samles med gitterdrager. De næste spær hejses på plads og fastgøres midlertidigt på rem.


Deltagerne kan sikre korrekt opstilling, forankring og afstivning af spær i tagkonstruktioner med. Understøtningsområder til rem. Hvis der ikke er truffet særlig aftale om direkte montering med autokran ved levering, skal der være ryddet et . En rem monteres på husets facade, som terrassebjælkerne skal sættes. Ydeevnedekleration for spær , fingerskarret spærtræ og spærtræ kan. Nu kan resten af remmen lægges op, hvor der igen er sat hjørnebeslag på forinden.


Strøer midt i konstruktionen, sættes blot i de galvaniserede beslag. Spær sømmes på ved for- og bagstolpe med rigtig breddeafstan derefter. Mærk af på stolperne for udskæring til rem , skær ud og . Denne branchevejledning beskriver derfor, hvordan montagen af spær. Montaering af spær efter spærplan og iflg.


Ankre og beslag til montering af stål og jernbjælker mod stål og træ - køb. For at opnå den mest rationelle montering af TIC-beslagene på spærene, er der . Spær i begge sider af skot fastholdes til rem med vin- kelbeslag med ribbe. Rem eller REM har flere betydninger: Rapid Eye . Husk: Hvis De støber kælder, at indstøbe sømklodser i hullerne til fastgørelse af vinduer og døre. Dette mål skal der være fra overkant fundament til underkant spær.


Principper for afstivning af spær med fokus på store spær. Plader på tværs af lægter – kræver mand ved montering. Præfabrikerede spær – herunder gitterspær, halvspær, saksespær og hanebåndsspær. Klæber, fx butylbån på rem.


Dampspærre monteret parallelt med spær og samlet med mindst mm overlæg over krydsfiner. Murrem fastgøres til spærender med 2. Specialbeslag kan tilkøbes til montering på f.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg