tirsdag den 13. februar 2018

Borebiller

Larverne fra husbukke, borebiller og splintvedbiller kan gnaske løs af træet i dit hus i årevis, uden at du opdager det. Man hører fra tid til anden, at petroleum eller spildolie kan bruges til at udrydde borebiller i træværk. Petroleum har ingen langtidseffekt og øger brandfaren i . Træværk der er angrebet af borebiller , eller andre skadelige insekter, kan reddes på en ganske enkel måde. Det kræver hverken meget arbejde, eller store .

Det skal du vide om borebiller i huset. Der findes dog metoder, hvorpå du kan undgå borebiller , således at du slipper for. Den almindelige borebille (Anobium punctatum), også kaldt træorm, er en billeart på 3-millimeter, der er kendt som et alvorligt skadedyr. Der er spor efter borebiller i de fleste ældre huse, men borebillen lever også udendørs i døde træer, i plankeværk, stolper og andet træværk. Ikke mange kender til dem, men borebiller findes i rigtig mange hjem af ældre dato.


Her lever de i træmateriale, som de ødelægger ved at bore . Den lægger sine æg, der udvikles til borebille larver. Bekæmpelse af almindelige borebiller med garanti.

For det første kan man varmebehandle, som man i vore dage gør med alt træ som skal . De almindelige borebiller viser sig først i sommermånederne fra juni til august. Borebiller på latin: Anobiidae. Her ser man at billerne gnaver sig ud af cirkelrunde flyvehuller, efter at de har . Det mest almindelige skadedyr på træ i Norden er almindelig borebille, også . Jeg kunne forestille mig at bruge . I forlængelse af dit svar vedrørende borebiller i møbler, hvor du skriver, at det angrebne møbel ikke må tages ind i stuen, før borebillerne er . Et middel mod borebiller er nødvendigt, hvis du har erfaret, at du har borebiller på ejendommen.


En læser er forskrækket over påstanden om, at indendørs brænde har borebiller. Hver sæson lægger den gerne æg, og når disse klækkes efter fire uger, bliver. Dansk navn, Videnskabeligt navn, Klasse, Orden, Familie.


Almindelig Tyv, Ptinus fur . Man finder ofte kraftige angreb . Man tager og binder afdækningsplastic om træet og sætter et par underkop-per med . Jeg har et godt middel mod borebiller. Hodet er dekket under halsskjoldet og kan således ikke sees fra .

Stripet borebille i huset eller på hytta? Få tips og råd om hva du skal se etter, og hva du kan gjøre for å forebygge og bli kvitt den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg