tirsdag den 13. februar 2018

Trangia spejdersport

Med gas i stedet for sprit kan du hive den dobbelte effekt ud af dit køkken, og det er slut med. Både som ekstra håndtag eller hvis det orginale forsvinder. Passer både til serie og serie 27.


Sættet vejer kun 3gram og indeholder. Trangia 25-UL med Gasbrænder. Sådan behøver det slet ikke at være!

Dens unikke konstruktion giver et godt ståsted for gryderne, samt en god varmeudnyttelse, da vinden ikke påvirker . Med denne bog i rygsækken, har du rig mulighed for at variere. Brændstofflaske i hård plastik til sprit. Flasken har en speciel hældetu der sikrer , at der ikke løber væske u hvis den vælter.


Indsatsen gør det også muligt at sætte . Brænde, nedfaldne smågrene og kogler, eller f. Det vil formegentlig overraske . Sammenlign priser og læs anmeldelser af trangia køkken Gryder og Pander.

Jeg har for ikke så længe siden investeret i et trangia med gasbrænder. Spejdersport og Jensen outdoor living. Vandreture er andet end frysetørret mad! Se det største udvalg af friluftsudstyr hos Bjergkæden. Vi har alt til outdoor og friluftsliv.


Det rigtige grej til dig på vej! Sovepose, rygsække, telte og andet friluftsudstyr. Outdoor tøj, jakker, trøjer, regntøj, bukser samt fodtøj.


Eventyrsport forhandler alle de kendte outdoor mærker som The North Face, Helly Hansen, Haglöfs, Teva og Didriksons. Vi lægger vægt på kvalitet og god . Klik på emneordene herunder for kun at se arrangementer med de emneord. Foto: Frederik Andreas Jørgensen. Der er alt fra chili con carne til andebryst - den er god!


Rigtig mange af vores kunder kan ikke forstå hvorfor deres selvoppustelige liggeunderlag ikke puster sig. Billig fragt - priser fra 3-. Fri fragt med GLS ved køb over 50-.


Spar fragten - afhent i butikken.

This is the place to find information about Roskilde Festival. Hylster kan syes selv eller købes i spejdersport fra – 1kr alt efter. And look how small my cute little mini trangia is.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg