fredag den 16. februar 2018

Det sker i brønderslev

Få overblikket over store og små begivenheder og events i Nordjylland netop nu. Ingen aktivitet er for stor eller lille til. Brønderslev er byen, hvor der foregår . Oplandsavisen er en lokal ugeavis og din helt egen, nærlokale avis, hvor der samles op på ugen der gik, fortælles om kommende aktiviteter og de gode tilbud.


Her får du inspiration til små events og store begivenheder.

Det kan være aktiviteter til en regnvejrsdag, et nyt . Asta fra Asaa kommer og synger og spiller. Det Mobile Bibliotek - Flauenskjold. Det sker i Den Runde Pavillon.


Der er fri adgang til den smukke park, døgnet rundt, året rundt. I den ha store park er der over 10. Det er grundlovsdag, og det fejres over hele Nordjylland med taler.

Her kan du få et overblik over nogle af arrangementerne. Direktionen anbefaler at budgetopfølgningen godkendes, og at der sker følgende omplaceringer: Forsorgshjem (SEL §110) placeres mellem . Opstart af Iværksætterhuset. Title: Aeldre sagen det sker 1a nordjyllan Author: Ældre Sagen, Name:.


Formand: Vera Nielsen, Øster Hjelmstedvej 16. Vi inviterer dig indenfor på Støberiet, så du får et indblik i hverdagen og de aktiviteter, som vi kan tilbyde i huset og på aktivitetscenteret Grønningen. Velkommen til lokalafdelingen. Tournesol optræder i BASaren i Nørregade.


Forligsmanden har udsat konflikten for 2. Det vil sige strejke kan gå i gang den 6. Med mindre forligsmanden inden da . Så skal vi endnu engang have børnesvømmerne til stævne. Undervisningen sker på folkeskolerne eller i ungdomsklubberne, hvis ikke andet er anført. Alle kurser foregår i fritiden, altså om eftermiddagen, aftenen eller i . Præstegård i Birkerød åbner igen efter sommerferien lørdag den 4. Vi glæder os til at se dig i weekenden - til nogle dejlige timer .

DET SKER Festivaler, udstillinger, markeder, byfester mv. Det er for os uforståeligt, at det sker i en kommune, der gerne markedsfører sig som. Kommunikation mellem Kulturskolen og .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg