fredag den 16. februar 2018

Franske lysestager med porcelænsblomster

Gammel antik stor og smuk fransk lysestage med blomster og blade, fur forgyldt med arme. Disse er til lys og er pyntet med blomster og blade. Antikke lysestager skaber stemning i hjemmet og gemmer på spændende historier. Fil de Fer har vintage lysestager i mange materialer og former.


Vores lysestager kommer i mange udformninger og. SMUK antik fransk lueforgyldt kandelaber - lidt ( smuk ) slidt i forgyldningen - med i alt plads til lys.

Vildt flot original gammel fransk kirkestage - 5-armet :). Stagen er armet og udsmykket med de fineste blomster. Flot klassisk fransk lysestage fra House Doctor med hvide roser og plads til tre lys. Køber du lysestagen inden på søndag d. Smuk fransk messing kirkestage med porcelænsblomster og fine bladranker.


Description: Et par franske kirkestager af bronze dekoreret med porcelænsblomster , hver med tre lysarme. Brugskunst og interiør i fransk landstil, country living og sommerhusstil. Brug det fx til bloklys, blomster eller til en smuk påske- eller juledekoration.

Fransk kirkestage antik hvid. Antik fransk lysekrone til stearinlys og fyldt med de meget smukke porcelænsblomster som kendetegner de antikke franske kirkestager. Hos DeluxLiving får du interiør til din bolig i en fransk landstil. Flot til dekorationer med fx blomster eller lys. Herning En femarmet fransk lysestage med porcelænsblomster er blevet stjålet fra antikforretningen i Skolegade.


Nyheder i næste uge i butikken, sjælden kirkestage med porcelæns blomster. Smuk på en husvæg eller altan fyldt med blomster , men også fin i en. Stagerne er i forgyldt bronze med dekorationer af druer, blomster og vinblade.


Par franske lysestager Denne vare er sat til omsalg under nyt varenummer . Står i original stand med håndmalede keramik blomster , . Og heldig - det var vi, da vi fandt disse gamle franske kirkestager. Og så har de - de mest vidunderlige store mælkehvide opaline blomster. Her har vi samlet gamle lysestager i en gruppe - se udvalget her. Fire franske kirkestager af messing, kannelerede stammer, støbt med. Showroomet er pyntet op i smuk fransk julestil.


Marie-Louise Otte, kendt for sine unikke papirsko og papir- blomster og -skulpturer. Lysestage blomster til bede- eller kronelys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg