tirsdag den 6. februar 2018

Anti skimmel maling

Godt for sundt indeklima, mennesker og miljø. Efter en behandling med afvaskning kan du beskytte din væg med maling mod skimmelsvamp, og derved undgå at du får det igen. Maling der effektivt bekæmper skimmelsvamp.


Forhindrer skimmel , mug, svamp og alger. Tilsættes fx maling , puds, fuge, tapetklister og andre vandbaserede byggeprodukter.

Hvis du finder skimmelsvamp i dit hjem, så skal det behandles. Hvordan undgår jeg sorte pletter på bløde fuger i badeværelset? Miljø- og allergivenlig maling mod skimmelsvamp med Mikro-sølv som virkemiddel. Anti -kondens-effekt med mikroskopiske bobler.


Forbedrer hygiejnen i lokalet. Med vores anti - skimmel malinger, tilbyder vi sundhed i alle regnbuens farver. Skimmel -resistent gennem MIKRO-sølv-teknologi. VANDBASERET MAT VASKBAR ANTI - SKIMMEL MALING TIL INDENDØRS BRUG, .

På udvendigt træ er det normalt, at der kommer skimmel på overflader, som. De rigelige anti -svampe egenskaber i denne urteolie gør den til et perfekt fungicid til at dræbe levende skimmelsvamp. Supplerende behandling før med AURO.


Naturligt og klorfrit anti-skimmel-system fra AURO. Effektivt anti-skimmel- system fjerner både skimmel og bidrager til et. Vi har udviklet vores eget anti - skimmelsvamp middel, som effektivt kan fjerne svampen fra din bolig. Anvendes som grundmaling før færdigbehandling med dækkende træbeskyttelse og maling. Til udendørs brug på træværk, indendørs kun på vinduer og . Det har en lav mal -kode (00-1) og er ikke klassificeret som farligt, sundhedsskadeligt eller lign.


De såkaldte ” Anti - skimmel -malinger” truer ved hjælp af biocider (gift) svampe og bakterier på livet. Umiddelbart fjerner den kemiske terapi synligt de fleste . Vi bekæmper skimmelsvamp angreb med linjer af produkter, det ene med en. Vi har også en speciel udviklet maling , som til enhver tid hindrer flere angreb af . Atamon per liter som anti -skimmelmiddel.


Gammel maling og vægbeklædninger, der er organiske. Systemet giver i få lag en effektiv beskyttelse mod skimmel og fugt,.

Gori-video på hvor de taler om et anti - skimmel middel. Farvekoncentrat til naturolier. Når nu jeg kun har kunne skrab maling af den nederste femtedel af .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg