onsdag den 21. februar 2018

Dansk standard legepladser

Når en ny legeplads skal anlægges – eller når en gammel skal ses efter i sømmene - er der mange ting at tage højde for. De tekniske standarder for sikkerhed ved brug af legepladser , deres legeredskaber, samt. Legepladsredskaber skal ikke være CE-mærket.


Den danske lovgivning på legepladsredskaber . Ad den vej kommer det sikkerhedsniveau, man skal kræve på legepladser , jævnligt. Serviceerhvervenes Efteruddannelsesudvalg.

Denne DCUM-vejledning handler om legepladser på uddannelsessteder. Ved at følge de danske standarder , der er gældende for området, og få udearealer . Lovgrundlaget for etablering og drift af legeredskaber og legepladser skal findes flere. En dansk standard , der er baseret på en harmoniseret europæisk.


Andre typer af private legepladser med offentlig adgang. Dansk Standard for naturlegepladser knytter sig til Dansk Standard for legepladser. I oversigten over legepladser i Guldborgsund Kommune (se bilag, side 8).


Men vi skal selvfølgelig sikre os, at de ikke kommer til skade – nøjagtig som på en traditionel legeplads. Hvis I ønsker at etablere en ny legeplads , kræves det, at der .

Derfor skal I sørge for, at jeres legeplads er sikker, så børnene kan boltre sig på gynger. Maria Vitten, legepladsinspektør i DS Certificering. Det konkrete tilsyn med dagplejens legepladser tager afsæt i Dansk.


Tilsynet med dagplejernes legepladser føres. Alle vores legepladsinspektører er DS certificerede, og kvaliteten er derfor altid i. Legeredskaber og lignende på legepladser , der er offentligt tilgængelige, . Når man skal renovere eller etablere en ny legeplads , er det vigtigt at have fokus på. Skabelon for Vedligeholdelsesaftale vedr. Med hver levering medfølger et certifikat, en vedligeholdelsesplan samt vore garantiforpligtelser. Indu yder op til års garanti på.


Den såkaldt ”sikre” legeplads i ind- og udland. Danske standarder er også for børn - samt for voksne med ansvar for legepladserne! Derfor denne nye samlede udgave med alle standarder . Som udgangspunkt foretager vi de årlige . Her på siden kan du få et overblik over, hvem der skal godkende offentlige arrangementer, forlystelser eller legepladser.


Her finder du Faxe Kommunes politikker og serviceniveauer for legepladser. Charlotte Larsen gennemfører legeplads -inspektioner via. Der findes ingen lov på området, men Gribskov Kommune har prioriteret at følge den danske standard inden for sikkerhed på legepladser.

Dette betyder at vores legepladser er sikkert, både i udformningen og materialevalget. Lær at teste sikkerheden i børnehøjde Få legepladssikkerheden certificeret Børn er de bedste til at teste, om en legeplads er sjov. Esbjerg Kommune tilstræber, at de offentlige legepladser overholder gældende standarder for danske legepladser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg