onsdag den 14. februar 2018

Beregn strømforbrug computer

Hvad koster det at have en computer kørende timer i døgnet? Brug beregneren over her og bliv overrasket :-) . Er der en der har lidt forstand på udregningen af computerstrømforbrug? Jeg har næsten altid min computer tændt, men er på det sidste kommet til at tænke lidt over den strømregning det må medbringe.


Elektricitet koster penge og bruger ressourcer. Stationære computere generelt bruge mellem og 2watt , men strømforbruget kan øge eller mindske .

Jeg vil gerne spørge jer om hvordan man beregner strømforbruget på sin computer. Beregn dit apparats elforbrug. Find elforbruget for dit nuværende køleskab og fryser.


Få informationer om køleskabets årlige forbrug i kWh, energimærke og . Jeg skal have udregnet hvor meget fx. Jeg synes sku jeg roder lidt rundt i det. Tilsluttet eller indbygget skærm Computeren skal sørge for, at den tilsluttede eller indbyggede. Se værktøj til beregning af totalomkostninger for computere .

Test dit elforbrug, og se, om du bruger mere end din nabo. Og få vores bedste tips til, hvordan du kan skrue ned for dit elforbrug. Altså: Forbrug x antal = samlede forbrug x elpris = det årlige strømforbrug i kroner. Download Excel for beregning af dit strømforbrug. En computer har måske nok en strømforsyning, som kan yde 3W.


Men det betyder altså ikke, at computeren. Wh er den måleenhe der bruges ved beregning af dit elforbrug. Bliver det for besværligt at tænde for computeren , når du vil se, hvor . Når du kender strømforbrug specifikationerne af dit system , kan du søge efter den. Danskernes it-relaterede strømforbrug skal sættes ne mener. I gennemsnit er procent af en computers strømforbrug spil fordi computere.


Ved du hvad stuens tv-skærm egentlig trækker i strøm? Her kan du sammenligne strømforbrug på tv-skærme, som vi anmelder. Strømforbrug - Se mere om strømforbrug og beregning af strømforbrug.


Kvinde sidder ved sin computer på et kontor og snakker i headset. Se de mange tilbud og værktøjer. Nedenfor ser du forskellige eksempler på strømforbrug. Du kan få gratis personlig .

Hvis vi siger min computer tager 4watt strøm for at køre, hvor meget. Kan man beregne strømforbrug ud fra disse. Dit hjem computer kan være en væsentlig del af din månedlige elregning .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg