onsdag den 21. marts 2018

Brød til grillmad

Det du må tenke på når du bruker kullgrill er å lage avstand til glørne. Bruker du gassgrill så lukk igjen hullet bakpå grillen (mellom grill og lokk) med . Nogle gange så får jeg bare en umådelig lyst til et stykke godt brød. Focaccia på grill er flate porsjonsbrød du lager i en fei om sommeren.


Med oliven , rødløk, hvitløk, rosmarin og olivenolje smaker de godt til grillmaten.

Overrask med et deilig brød fra grillen! Hvem hadde trodd at det gikk an? Her har du de beste tipsene for hvordan du kan bake deilige brød på din egen grill. Og når du kjenner at du har grepet om kjøtt, fisk og grønnsaker, kan du gå videre med baking på grill.


Nå kan også desserten og brødet. Hjemmelaget brød er esktra godt når du lager det på vedfyrt grill. Vi har her samlet en række opskrifter på salater, dip og brød , som egner sig .

Opskrift på nemt brød med krydderurter, hvidløgssmør og revet ost. Lækkert madbrød til grill mad , middagsgæster og picnic. Til grillmat smaker dette selvsagt ypperlig.


Grill brødet før du skal grille maten ( grønnsaker, kjøtt, fisk eller hva det nå enn er du skal servere) så . Ha deigen til naanbrødene ut på et melet bord og form små runde, flate brød. Grill på indirekte, men varm grill, på begge sider til gjennomstekte, ca. Det er godt nok ikke hvidløgsflutes med smør, som i de traditionelle brød , men det her hvidløgsbrød er smurt. Savner du ferskt, nybakt brød når du er på hytta? Med brød , bacon og baconost tryller du kjapt fram denne deilige retten!


Snu skivene etter halve steketiden. Ha eventuelt på grill de siste minuttene. Femten minutter på grillen eller på bålet, og et vanlig brød er forandret til et nydelig.


Lyst til å bake brød , men usikker på hvordan du skal gå frem? Fahlstrøm Bar og Grill – Design av VoltDesign og laget av MjøsWeb. Dette brødet er nydelig som tilbehør til grill - og…. En halvtime før du skal steke brødet setter du ovnen på 2grader og sett samtidig inn .

Denne superenkle retten består rett og slett av gammelt brød som grilles og gnis. Grill skivene på begge sider i til sammen 4-minutter, til de er gyllenbrune. Sommeren er snart her, og grillsesongen har starten for fullt.


Enten det er hjemme i hagen, i parken, i skogen eller langs sjøen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg