onsdag den 7. marts 2018

Lille vildmose elge

Lille Vildmosecentret , Lille Vildmose Naturfond og Aarhus Universitet. Det er elgens evne til at begå sig i sumpede og våde områder, der gør de store pattedyr interessant at arbejde med i Vildmosen. Elgene finder deres føde i . Til gengæld er elgkoen, der fødte den første nye kalv i vildmosen, død. Lille Røde Traktor 1x- Duration: 10:03.


Unsubscribe from Kasper Malmberg.

Jun Elge og krondyr, skal holde træer og buske nede i Nordøst-Himmerlands fredede højmose. Antallet af elge bliver i år øget fra til 10. Verdens største hjort, elgen, er tilbage i den danske natur.


Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse. Tilbage til Dokkedal Camping. Han holder øje me at elgene og deres appetit har det godt.


Anbefalinger, der viser, hvordan elge og krondyr kan bidrage til naturplejen, blev . Elge slippes næppe løs i den frie, danske natur foreløbig.

Storvorde, Danmark på TripAdvisor. Ovenfor et foto af en lille del af Mellemområdet, der udgør ca. Dens tilpasning til vådområder og fødevalg primært baseret på vedplanter var grunden til, at elgen blev valgt som naturpleje i lille Vildmose.


Jun Kongeørne, havørne, vildsvin og næsten vilde elge. Please to add your comment. Jul AALBORG: En håndfuld elgkalve ventes i løbet af den næste tid at vise sig i terrænet i den nordjyske vildmose. De nye elge er hentet til Danmark fra svenske elgparker, . Apr Rewilding er blevet det nye grønne. Kom og hør mere om, hvorfor store pattedyr såsom elg , vildsvin og krondyr er gavnlige for naturen.


Fredningsnævnet har tilladt, at i alt elge sættes ud på . Nov Et naturområde i Østhimmerland får snart nye beboere. Nov I første omgang skal de fem unge elgene i karantene over vinteren. Dermed øges bestanden til i alt elge i . Dec Men nu skal vi have elge i Danmark.


Og her er der ret unikt mulighed for at se elge , lyder rådet fra Lars Bendix . Mon ikke du bliver lidt imponeret ved synet af de imponerende kæmper, der yndefuldt bevæger . Biler kan blive lukket ind til de store hjorte.

Babymassage er fantastisk for både dig og din baby! Læs om alle de gode ting og få gode tips og tricks her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg