torsdag den 29. marts 2018

Mølkugler matas

Klædemøl lever af at æde fibre i tøj og gulvtæpper. Matas og Helsam og koster 6kr. De gammeldags mølkugler , som indeholder naftalin, har længe været den traditionelle behandling mod møl.


Men de sælges ikke længere i . Jeg har (enkelte) møl i mit loftrum.

For ca år siden havde jeg et voldsomt angreb i rummet. Det bekæmpede jeg med et beskedent antal mølkugler fra Matas. Nogle mennesker bruger mølkugler til at holde katte væk. Problemet ved denne metode er, at mølkugler er giftige for dyr såvel som mennesker, hvis de indtages. Der er bare det, at den stinker af mølkugler (naftalin) på den der.


I blandt gør-det-selv produkterne findes også mølkugler eller mølhængere, som traditionelt har været meget anvendte til mølbekæmpelse. Desuden også af og til parfumeartikler som gaver til de . Når de er lokaliseret hjælper kun gift som fås i matas.

En husmår kan ikke lide lugten af mølkugler , dem man i gamle dage puttede i. Vores lokale MATAS fortæller, at de ikke må sælge dem mere. Har du allerede fået dit medlemskort i en butik? Så mangler du kun at oprette din profil. Kan man ikke købe mølkugler i DK mere? Er der andre, der oplever det samme?


Var i matas og det eneste de havde til det var spray. Udover hvad Toniboni skriver, kan jeg tilføje, at mølkugler skal . Engang kunne man købe noget der hed mølkugler , ved faktisk ikke om de stadig findes. En fortalte at mus ikke kan lide duften af mølkugler , så vi må en tur til matas imorgen. Se billederne: Han gør alt for at holde privatlivet hemmeligt - så vildt et luksusliv lever Putin og familien 20.


Sæbespåner med fedt indhold for at du kan bruge dem til sæbebehandling og vedligehold af dine gulve og de danske møbel klassikere. Se vores store udvalg af hækplanter. Vi har planter til hver smag og aller typer af have. Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig til at vælge planter til DIN have.


Spørgsmålet er bare om du kan lugte dem inde i bilen ? I Merkur har vi en holdning til, hvad vi ønsker at låne penge ud til.

Før vi låner penge ud til en virksomhe vurderer vi både virksomhedens økonomi og dens . For første gang i over år sætter Matt Damon og Ben Affleck sig til tastaturet igen. De vil i gang med et nyt filmmanuskript.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg