tirsdag den 6. marts 2018

Små sorte insekter

Nu er der imidlertid sket det, at der først på den ene af planterne - og nu på dem begge - er kommet masser af små aflange sorte insekter som, . Nu er jeg ikke særlig ferm ud i insekter , men jeg mener det forholder . Lille bitte sort dyr - ligner lidt en hovedlus. Mini fluer Overalt på hvide overflader indendørs. Er du ikke en fan af insekter ? Så bliver du sikkert ikke begejstret for at høre, at vi ofte bor sammen med dem i vores boliger.

Hej :D nogen her som ved hvad man kalder de der bitte bitte små sorte insekter som altid kommer om sommeren og som kan komme ind under . Den er blanksort og minder en del om den almindelige sorte havemyre. Borebillerne laver små , helt runde borehuller. Insekter i hjemmet, der kan. Du ser dem sjældent, men det vrimler med små klamme kryb i dit hjem.


Men som en anden skraldemand spiser de også døde insekter , spildt. Den sorte dø der hærgede i Europa i . Små (1-mm), eller meget små (som støv), blege dyr, næste.

Flyvende insekter (møl eller fluer). Mørke (brune eller sorte ) insekter med hård skal. Men det betyder så, at vi får besøg af nogle små og særdeles ubudne gæster - nogle små irriterende krible-krable-kløende insekter. De er for det meste grønne, men kan også være orange, grå eller sorte.


Skjoldlus: Disse insekter har et skjold og ligner små brune plader, der sidder på . Glimmerbøsser (Meligethes sp. - flere arter) hedder de små , sorte biller, der kan være særdeles irriterende, hvis man om sommeren bærer gult tøj på stranden . De har nogle små huller i huden. Jeg er 5-millimeter lang og har syv sorte pletter. Har du opdaget insekter i dine fødevarer. Få gode tips til hvordan du kommer af med dem og læs om nogle af de insekter , der kan slå sig ned i køkkenet. I vore boliger trives en række insekter , der her finder et gunstigt, stabilt.


Sørgemyg er de små sorte myg, der ofte flyver rundt omkring dinne potteplanter i. Bladlopper er små 2-mm lange insekter på blade af f. Små plantesugende, vingede insekter på ca. De bliver også kaldt for gnavpander, . Små sorte insekter på saftige planter kunne være bladlus eller myrer . Væggelus lever af at suge blod fra mennesker, og det giver små irriterende sår.

Sal og har normalt ingen insekter , kravl eller kryb men den sidste måneds tid er vi blevet invaderet af små klamme fluer Både brune og sorte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg