fredag den 16. marts 2018

Opsætning af flagstang vejledning

Hent monterings vejledning ved at klikke på billedet. I det følgende giver nogle gode råd om, hvordan du dimensionerer og udfører et godt fundament til din flagstang. Monteringsvejledning glasfiber flagstang med vippe Vi har alt indenfor flag, flagstænger og hegn.


Vejledning i montage af flagstang på flagstangsstøtte. Hul størrelse for flagstang støtte.

Kontrollér at vippebeslaget placeres korrekt, så stangen let kan lægges ned uden hindringer. Opsætning af flagstang på betonbeslag. Nedenstående vejledning er lavet udfra en DANOMAST- flagstang til montering på støtte på 4-m. Principperne i vejledningen vil også kunne anvendes på . Er du i tvivl om, hvordan du skal montere din nye flagstang ? Få råd og vejledning til montering af flagstænger hos Stilling Flag.


Skal du bruge en ny flagstang så er der en række . En flagstang kan både være en fryd både i for- og baghaven.

Her finder du en vejledning til, hvordan du monterer en flagstang. Prisen på vores opsætning er inkl. For yderligere information omkring opsætning af flagstang , se da . Eller som fuld montering, med hul, støbning og rejsning af flagstang. Fuld montering eller bestående sokkel. Et flag er et signalgivende stykke stof, der hænger fra en flagstang , anbragt enten på jorden.


Herunder finder du guiden til hvor høj en flagstang skal være. Skal det være en flagstang af træ eller glasfiber, hvor høj skal. Vil du selv montere soklen, kan du få en vejledning hos forhandleren.


Denne flagstang er et kvalitetsprodukt fra Dano Mast. Vi er sikre på, De vil få glæde af den i mange. Bor det nederste hul igennem flag- stangen . Flaglinekroge bruges til hurtig og nem opsætning af flag. Hos Ovax, får du en dansk produceret flagstang og tilbehør i høj kvalitet.


Læs mere om vores produkter og få korrekt vejledning til at vælge den rette flagstang til . Glasfiberflagstangen er den mest holdbare og vedligeholdelsesfri flagstang på markedet. Råd og vejledning omkring valg af glasfiberstang.

Se mere på vores vejledning om størrelser . Vippebeslag og vejledning til nedstøbning af beslaget medfølger. Du finder yderligere vejledning om flagstangslængder på Danomasts . Lige fra hvad der er godt at vide til vejledning i valg af materialer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg