tirsdag den 13. marts 2018

Cedertræ kugler

Cedertræ opfrisker og beskytter hjem mod møl. Hos os kan du kan vælge mellem cedertræ med duft af lavendel eller cedertræ. Så prøv disse meget velduftende amerikansk cedertræskugler til beskyttelse mod møl.


Men ved at bruge disse ceder kugler , kan du forebygge, at møllene kommer ind i dit tøj i første omgang, da lugten af cedertræ vil skræmme møllene væk. Små kugler der passer lige ned i en skuffe med tøj eller i bunden af en sko. Kuglerne er udskåret i ubehandlet cedertræ , hvis naturlige dufte sender møl, myrer, .

Læg kugler , klodser eller ringe i skabe og skuffer så skal mølene nok flytte hjemmefra. Mølkugler i cedertræ er løsningen. Kugler af rød ceder kan med fordel placeres i lommer eller i . Leder du efter billige Artikler til hjemmet online? Cedar Fresh tilbyder cedertræ i en række forskellige former, herunder cedertrækugler, -blokke og.


Hold mølene på afstand med cedertræ i klædeskabet. Velduftende Aromatisk Red Western cedertræs kugler. To varianter: skiver til at sætte på bøjle og kugler til at lægge i skuffen.

I gamle dage lagde man blokke, kugler eller ringe af cedertræ i garderobeskabe og skuffer, som en slags naturlig mølkugler. Undgå møl med cedertræs kugler. Dyrket under certificering af den amerikanske regering. Kugler , cedertræ , jul, branch, rød - hent dette royalty-fri Stock-foto på sekunder. Hook up – cedertræ med krog på, til at hænge overalt.


Det kan være nødvendigt at vaske skab og tøj ofte for at hindre mug og skimmel opbygge. Møl kan ikke fordrage lugten af cedertræ. Brug af ting som aromatiske skuffe breve og cedertræ kugler kan også. Således cedertræ kugler er miljøvenlige og helt sikkert at bruge.


JM Rens sælger også nogle specielle cedertræ - kugler , som skulle holde møl, mug og insekter væk fra klædeskabet og samtidig sprede en frisk . Miljøvenlige mølkugler i cedertræ fra 4- (spar op til ). Hoved var Alen høit (V. 16) og bestod af to paa hinanden staaende Kugler eller deslige. Du har jødet mine kugler ,“ sagde Alæx nede i drengegården, hvor han herskede med sin.


Der var de små drenge, der rullede kulstøv og kokasser sammen til kugler , og der var alle de voksne hænder, som. Et uventet møde under et cedertræ. Huset bygget i beton, cedertræ og marmor i åbent plan, hvor flere etager i. Malin kunne mærke kugler stryge forbi sin tinding, og så.


Vil du gerne tage en efteruddannelse eller videreuddannelse?

Få styr på alle dine muligheder her. Og se, hvordan du får det til at hænge sammen økonomisk. Kuglerne er fremstillet i cedertræ og virker som et naturligt afskrækningsmiddel. Akupunkturnåle pak med kobber skaft og silikone (x mm).


Placering af en skive af cedertræ i en kommodeskuffe eller brystet er en god måde at holde møl ud af der. Cedar chips og cedertræ kugler kan købes på de . Du kan beskytte tekstilerne med kugler eller blokke af cedertræ. Husk at lægge et stykke køkkenrulle på hver side af cedertræet, da det kan .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg