onsdag den 7. marts 2018

Gartner løn 2017

Vores Løn -index giver dig svaret! Jeg brænder for jobbet som gartner og har stort plantekendskab. Fakta om løn , overenskomst, uddannelse og arbejdsmiljø for dig. F er Danmarks største og stærkeste fagforening og a-kasse.


Her finder du lønoversigter for elever i skovbrug, gartneri - og planteskoler, landbrugsarbejde og. Agroindustrielle virksomheder.

Ufaglærte gartnere : 1475. Løn , pensionsgivende løn og pensionsbidrag…. Såfremt en boligorganisation ansætter en faglært gartner og vedkommende bliver. Der ydes sædvanlig løn for feriefridage, inklusive feriegodtgørelse og . Der skal lokalt indgås aftaler om løn. Denne fagoverenskomst dækker faglærte og ufaglærte gartnere og anlægsgartnere.


Den personlige løn fastsættes i henhold til bestemmelserne herom i . Læs her, hvad du skal have i løn , når du arbejder på gartnerier og planteskoler. Når du arbejder inden for landbrug og gartneri , er det 3F, du skal være .

EUD-elever i Anlægsgartnerfaget aflønnes med nedenstående lønninger pr. En gartner dyrker blomster, træer, potteplanter eller grøntsager. På skolen lærer du at så og omplante de forskellige vækster og at give dem vand og gødning.


Udenlandske arbejderes løn - og arbejdsforhold ved udførelse af arbejde i. Lønnen til EGU-elever afhænger af, hvilken overenskomst, der gælder for det pågældende faglige. Pension og forsikring til elever, gartneri , skov, landbrug og dyrepasser. Lønbegreb: Samlet løn ekskl. Gravermedhjælpere er altid timelønnede.


Basisløntrin Basisløntrinene er 1-årige. Ved oprettelse af ovennævnte stillingskategorier skal der altid angives . DISCOLØN er en særlig version af DISCO, . Publikationen indeholder analyser af løn med udgangspunkt i andre. Claus Østberg, alle ansat i kontoret Løn og fravær. Arbejdsti løn og pension m. Højere løn og pension samt betaling for at stå til rådighed.


Gartneri - og landbrugsområdet er udsat for massivt pres som følge af underbetalt arbejdskraft.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg