tirsdag den 27. marts 2018

Chia siemenet puuro

Nosta chia - siemenet kannelliseen kulhoon ja valuta joukkoon kookosjuoma. Mausta seos vaniljasokerilla ja ripauksella sormisuolaa. Chian siemenet ovat yksi vanhimmista ruoka-aineista.


Mitään ei keitetä veden sekaan kuten puuro yleensä, vaan tässä chia - siemenet turvotetaan yön yli kookos- tai mantelimaidossa esimerkiksi. Oletko jo ottanut chia - siemenet osaksi ruokavaliotasi?

Jos et ole vielä vakuuttunut niiden terveellisyydestä, lue syytä ujuttaa nämä herkut lautaselle. Puuro tekeytyy jääkaapissa yön aikana. Gluteenittomat, proteiini- ja kuitupitoiset chia - siemenet on tunnettu jo tuhansia vuosia luonnon . Todella ravinteikkaat ja helppokäyttöiset siemenet pitävät pitkään.


Marjoilla höystetty puuro on ihanan raikas. Geeliytyminen tapahtuu noin minuutissa, mutta itse . Kun puuro kuplii, laita kattilaan kansi, käännä lämpö pois ja anna puuron .

Vierailija: Kertokaa mulle. Siemenistä ja nesteestä voi tehdä sellaisen vanukkaan tyyppisen, muodostuu ihan itsestään jääkaapissa. Chiapuuro on chiansiemenistä turvottamalla valmistettu täyttävä ja ravinteikas puuro. Ravinteikkaat chiansiemenet ovat superruokaa. Aamu alkaa lempeästi yön yli jääkaapissa tekeytyneellä chiapuurolla.


Katso, miten käytät chia -siemeniä! Chiapuuro valmistetaan pikkuruisista mustista chia -siemenistä turvottamalla. Oikein käytettynä siemenet. Bloggaaja on kaupallisessa yhteistyössä Foodinin kanssa Jatketaanpa lähestyvän viikonlopun kunniaksi hieman herkkuaamupalojen sarjaa, . Suloisen pehmeä tuorepuuro chia -siemenistä ja kookosmaidosta on pullollaan. Jaa puuro annoskulhoihin, lusikoi päälle marjaseosta ja ripottele pinnalle . Viime viikkoina fiksaationi kohteena on tosiaan taas ollut eräs puuro , nimittäin.


Amarantti, pavut, chia ja maissi muodostivat pääosan atsteekkien ja mayojen. Kun puuro on sekoittunut ja turvonnut valmiiksi, heitä päälle höysteet. Kerromme, millä tavoilla chian siemenet ovat hyväksi terveydelle ja.


Ota puuro jääkaapista ja lisää siihen ¼ tl vaniljajauhetta.

Tämä aamupala ei pelkästään tukahduta nälkää ja auta painonhallinnassa, vaan chia - siemenet ja kaurahiutaleet antavat myös paljon energiaa, mikä auttaa . Elovena kaurahiutaleita (tai muita kaurahiutaleita). Anna pyöriä hetki, ja kaada puuro tarjoiluastioihin. Chia -ohukaiset ja mustikoita.


Postauksen chia - siemenet saatu yhteistyössä Cocovin kanssa, ananaskoristelastut Urtekramilta. Värillä ei ole väliä, siemenet ovat täysin samanlaisia ruskeana ja valkoisena.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg