fredag den 30. marts 2018

Crossfit udstyr salg

Køb og salg af Crossfit på DBA. Find de bedste tilbud og billigste priser på nye og brugte varer indenfor Crossfit til salg på DBA. Crossfit udstyr og crossfit træning er de seneste år blevet så populær, at man flere offentlige steder i Danmark også finder maskiner og stativer til crossfit træning. Kettlebells, måtter, vægte , vægtstænger, slammer balls m. Vi leverer gratis på 2-dage.


Køb crossfit udstyr til skarpe priser hos Fitnessengros.

Hos os finder du altid et kæmpe udvalg af crossfit udstyr i topkvalitet til private og erhverv! Hvis du søger billige vægtstænger, bumper plates, plyo boxes og cross rigs, så er du det rigtige sted. Se vores udvalg af billigt, funktionelt og smart crossfit udstyr.


Find alt det udstyr du har brug for i forbindelse med crossfit. Funktionelt udstyr til nogle af danmarks laveste priser! Dyrker du Crosstræning eller anden form for funktionel træning? Så har vi udstyret - kun 2- i fragt!


Alt i træningsudstyr til private og firmaer. Udstyr til styrketræning, funktionel træning og gear til både crossfit træning, hjemmetræning og motionsrum på .

Hvis du ligger inde med træningstøj eller udstyr som du gerne vil sælge. Alt brugt udstyr er serviceret, gennemgået og sælges med måneders garanti. Tryk på kategorierne for mere info om hvilket udstyr der hører til de enkelte . Sælger min crossfit maskine da vi ikke får den brugt den er kun brugt få gange . Komplet udstyr til Motionscenter, Komplet udstyr til motionscenter kvalitets maskiner som.


Godt udstyr til salg , Ring. MC-3Crossfit , MC-3powerrac. Udsalg på tøj og udstyr til crossfit. Beklædning og udstyr til crossfitteren. Jeg er begyndt til Crossfit i Århus, som lige er flyttet ind i nogle større.


Så kender I gode steder at købe udstyr - brugt som nyt - eller har I evt. Vi har maskiner, vægte, redskaber, og udstyr til alle muskelgrupper, . Online salg af træningsudstyr og fitnessudstyr mm. Høj kvalitet af motionsudstyr til.


Professionelt udstyr til fitnesscentre og motionsrum. Kom og prøv dette crossfit stativ i vores showroom i Holstebro. Jeg har været en klovn og købt dem for små.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg