tirsdag den 20. marts 2018

Iphone 6 skærm reparation københavn

Mobil reparation på under min. Sammenlign priser på reparationer! Her finder du de billigste reparationer af Nokia Lumia, Sony Xperia, Samsung Galaxy, LG . Hvis din skærm er knust, din højtaler er gået eller dit batteri er sløvt - så kig forbi vores . Priser på reparation af skærm.

Vi reparerer alt fra knuste . Vi anvender kun originale dele, og vi giver måneders garanti på næsten . Vi klarer alt fra en defekt home-knap til udbytning af en ødelagt skærm ! For to år siden kostede det 1. PC Update på Nørrebrogade i København. Er din skærm smadret, batteriet blevet svækket, eller er touch-knappen sat ud af . Danmarks bedste indenfor mobil- og tablet reparation. København , og siden er det gået stabilt i den rigtige retning.

Vi har som minimum måneder garanti på de reparationer, vi udfører, så du kan. Et par særlige grove eksempler er falske Telekæden-butikker i Hørsholm og på Østerbro i København. OnePlus vs Huawei P20: Så er der dømt smæk – for skillingen!


Vi udskifter glasset mens du venter i butikken. Mac reparation i eget Mac værksted. Udskiftning af skærm - batteri - ladestik - høretelefonstik - volumeknapper mm.


Men i hvilke tilfælde kan en reparation egentlig betale sig? Tablets og iPads kan også være udsatte, med den store skærm. Vi yder altid måneders garanti på alle dine reparationer.


Reparation af Apple og Android enheder. Klik nedenunder for at finde din reparation. Her kan du få et gratis og uforpligtende . Klik her og find den bedste pris nu! REPARATION AF SMARTPHONES OG TABLETS.


En smadret skærm er ikke noget kønt syn, og i værste tilfælde kan den give splinter i fingrene. Vi kommer hjem til dig, eller på. Hurtig reparation og til en meget fornuftig pris.

Vi kørte fra Randers for at få skiftet skærm på en ipa selvom vi har lign. Vi kan reparere alt fra skærm og bagcover til batteri og diverse taster. Så drop ind i butikken på Holstensgade – lige ved Østerbrogade. Mac-Shack har et stort udvalg af brugte og nye Apple produkter. Køb online eller i vores butik.


Hos DinPcPartner yder vi den bedste service, når du skal have repareret alt dit elektronik. Mange års erfaring er din garanti for kvalitet og sikker reparation.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg