tirsdag den 23. september 2014

Afhentning af skrald ballerup

Dit affald bliver afhentet med faste intervaller. Rest- og madaffald bliver tømt hver uge. Plast og papir bliver tømt hver 3. Med den nye affaldsordning følger også nye tømmedage for affald og.


Storskrald bliver hentet en gang om måneden. Gå ind på din selvbetjening og se, hvilken dag dit storskrald bliver hentet.

Læs her, hvad du skal gøre med . Andre problemer med afhentning af affald. Velkommen til selvbetjeningsportalen. Som moderne vognmandsforretning tilbyder Preben O. Nielsen også afhentning af affald.


Vi står til rådighed for at hente og afskaffe dit affald , når du har behov . Du skal sortere dit affald og bruge beholdere, genbrugsstationer og ordninger i. Se selvbetjening for dit affald.

Anmeld manglende afhentning af affald. Desuden har man en miljøbox til farligt affald. Debat Det er helt rigtigt, at vi skal til at sortere endnu mere affald til. Ved afhentning af affald , hvor der kræves særlig tilrettelæggelse af arbejdet, . Besked fra vestforbrændingen vedr. Vi har i dag fået følgende . Ligesom sidste år vil det igen i år være muligt, at sætte en vintersæk frem hvis man skulle være så uheldig ikke at få hentet affald grundet is og . Læs også: Affald ender ofte i de forkerte skraldespande.


Bestil afhentning af farligt affald. Revas har netop annonceret to udbud for indsamling af dagrenovation og ressourcer fra alle private husstande, fritidshuse, virksomheder og institutioner. Mere nyt om afhentning af affald. Kontakt os via Mit Affald , hvis du ikke får hentet dit affald eller vil tilmeldes afhentning af storskral haveaffald og juletræer.


Vestforbrænding beklager de indkørings vanskeligheder der er med den nye affaldsordning i Ballerup. På Mit Affald kan du også se,. Eksempler på oplysninger om lossepladser og håndtering af affald 45.


Genbrug og affald - Mulighederne for at komme af med glas, batterier og andet. Borgere i kommuner kan ikke få håndteret affald , hvis en strejke og. Det vil være muligt at kontakte Affald og Genbrug pr.

Det er resultaterne af tests af nye sensorer på affaldscontainere, som to danske iværksættere er . Det er muligt at affald i oktober skal anbringes i containere ved Valhalle, og ikke på de enkelte veje, men om det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg