fredag den 12. september 2014

Tilskud til skovrejsning 2017

Styrelsen kan modtage din ansøgning i perioden fra den 3. Der er en række muligheder for at søge tilskud til projekter til gavn for skov og natur. Med denne ordning kan der søges tilskud til privat skovrejsning. Nyt tilskud til skovrejsning giver muligheder sammen med sikring af.


Få et overblik over tilskud og regler for skovrejsning. Deadline for ansøning: Fristen for ansøgning om tilskud til skovrejsning er i .

Du kan søge tilskud til at anlægge og pleje skov, inkl. Ansøgningsrunden forventes at starte den 3. Derfor er der åbnet op for en ny skovrejsningsordning, der giver attraktive . Fakta om den nye attraktive tilskudsordning. Overvejer du at lave skovrejsning vil oplandskonsulenten kunne hjælpe dig med at.


Grunden til udvidelsen af arealerne er ikke kun mangel på . Det er muligt at få tilskud til skovrejsning og lade tilskuddet dække udgifterne. Skovrejsning er plantning af ny skov. LiebhaverSkovfogeden yder individuel, uvildig og uforpligtende rådgivning.

Få hjælp til at søge tilskud til skovrejsning. Områder, hvor skovrejsning er uønsket. Som følge heraf ydes der ikke tilskud til privat skovrejsning i disse områder.


LULUCF-kreditter fra landbrugsjor græsarealer og skovrejsning til. Det bliver en ordning, hvor der søges tilskud på standardomkostninger. Bestemmelser i skovloven giver staten mulighed for at yde tilskud til privat skovrejsning på landbrugsjord.


Med skovrejsning menes etablering af sluttet skov af . Kommuneplanen skal efter planloven udpege områder til skovrejsning og områder,. Overvejelser om skovrejsning stiller ofte en række spørgsmål. Privat skovrejsning som miljøtiltag. Hvis du har modtaget tilsagn eller tilskud til skovrejsning , bæredygtig skovdrift eller skov med. Formålet med tilskud til privat skovrejsning er at etablere nye . Svendborg Kommune leder efter jord til skovrejsning i samarbejde med lodsejere.


Skovene skal opsamle COog. Ansøg om tilskud til privat skovrejsning. Du finder vejledning og en oversigt over nødvendige bilag på styrelsens hjemmeside, når du klikker på Videre.


Endvidere er det blevet muligt at få tilskud til skovrejsning på mindre. DN mener, at tilskud til privat skovrejsning er en god mulighed for at støtte lodsejere . VVM-screening af ansøgning om tilskud til skovrejsning og pålæg af fredskovspligt på 6.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg