onsdag den 24. september 2014

Vildtblanding

Find den vildtblanding der passer bedst til dine ønsker. Vores kg vildtblanding rækker til 5m2. Indeholder: Stauderug, Fodermarvkål, Foderraps, Honningurt, Rødkløver.


Vildtblandingen tilgodeser bredt de fleste vildtarter. Køb jagt- og vildtblandinger online på DLG Kundeportal og få leveret direkte til døren.

Stort udvalg og gode priser. Her finder du et stort udvalg af frø til vildtagre. Særligt markvildtet, agerhøne og hare, der året rundt, men særligt i vinterhalvåret er afhængige af grøntføde, vil have gavn af denne vildtblanding udsået som . Dansk produceret 1 økologisk frøblanding til økologiske vildtagre.


Blandingen tilgodeser de fleste vildtarter, og kan anvendes som en . Allround hønsefugleblanding. Uovertruffen blomstrende vildtblanding – uimodståelig for fasaner, agerhøns, duer og en magnet for råvildtet om . En alsidig sammensat vildtblanding der sikrer foderforsyning for flest mulige dyr, små som store, fra insekter og fugle til råvildt.

Råvildtet er skovkantens dyr, hvorfor der ved overgangen fra skov til mark kan etableres den ideelle randeffekt, hvis man her placerer vildtagre til råvildtet. Vi har fået lov til at så en vildtblanding i et lille stykke af det jord vi lejer. Men sådan noget har jeg aldrig prøvet før!


Caravelle, Fodervikke, , (Vildtafgrøde). Lifago, Boghvede, , (Efterafgrøde). Peredovick, Solsikke, , (Vildtafgrøde). Alle priser er eksklusive moms og levering.


I vinteråret, hvor naturen lukker for sit spisekammer, har især de små fugle svært ved at holde varmen. Derfor er det vigtigt at vælge et foder med et højt . Lagerstatus: Lager (3-hverdage). Hjortevildt og hare, dansk vildtblanding , flerårig, frøblanding til vildt, frøblanding til jægeren, DLF-blanding. Alt til din vildtpleje fra førende producenter fra England og Danmark.


På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Moellerens vildtblanding til havens småfugle.


FugleFuglefoderMøllerens vildtblanding.

Rigtig god vildtfugle blanding på kg. Der er sammensat af alle de ting fuglene foretrækker, solsikke, majs, . Køb PETMAN COMPACT VILDTBLANDING HUNDEFODER til Danmarks billigste priser. Duvo Foderautomat til vildtblanding.


Artikelen giver en oversigt over vildtafgrødernes vækstforhold og hvilke vildtarter der specielt tilgodeses ved den enkelte vildtafgrøde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg