torsdag den 18. september 2014

Marokkanske fliser bad

Fliser med historisk sus har den siste tiden utviklet seg til å bli en stor trend. Hos gulv og fliseeksperten kan du købe marokkanske kvalitets fliser fra bl. Flere forskellige designs og gratis prøver!


This Pin was discovered by Maria Strømberg. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Sjekk ut fordeler og ulemper ved fliser på bad før du bestemmer deg for.

Zelliges i color 2 dark brown, . Flisene blir ofte kalt historiske fliser eller gammeldagse sementfliser. I Norge bruker vi mest fliser til både vegger og gulv på badet. Badet trenger ikke være så nøytralt! Fliser kommer heldigvis i all verdens farger og ikke minst i flere utførelser enn firkantet,. Under viser jeg deg tre, ulike retninger å gå hvis du vil forandre et alminnelig bad til et oppdatert og spennende rom.


Kunsten at vælge fliser - til køkken og bad - billede 1. Historiske og mønstrede fliser. Her viser vi deg hvordan du gjør det.

Små og store fliser gir ulike effekter, men de kommer også med ulike. Fliser til bad , vaskerom, hall og wc var store valg som tok tid. Baderomsfliser er populært og vanlig på norske bad.


Bruk historiske fliser på badet som er håndlaget på nøyaktig samme måte som for 1år siden, og er inspirert av norsk, fransk, . Souk fører marokkanske fliser design fliser , sementfliser, historiske fliser , betongpuss. Det kan brukes på nye bad , men også legges oppå eksisterende fliser. Vi er blevet forhandler af fliser fra Marokk. Vi kan tilby et bredt og variert utvalg av baderoms fliser for at du skal finne de flisene som passer for nettopp deg og din personlige stil. Danmarks førende leverandør af fliser til byggeriet.


Vi finder fliser overalt i boligen, og der findes nærmest ikke et dansk hjem uden fliser i et eller flere rum. Den mest udbredte er den marokkanske flise. KK Living-stylist Tone Krokens lekre bad på Brønnøya er både ellevilt lekkert og ganske billig!


På gulvet er det italienske fliser - se etter slike på salg! Leverandør, Cooperativa Ceramica d'Imola. Marokkanske fliser er blitt populært og Norfloor kan nå tilby en serie med den. Vi selger også mye historiske fliser , forteller markedssjef Viggo . Keramiske fliser er en utrolig populær flise, fordi de kan anvendes i så mange sammenhænge.


Deres mange anvendelsesmuligheder, gør dem til et foretrukket.

Mer enn års erfaring i bransjen har gitt oss en viktig kompetanse og fagkunnskap. Flisekompaniet er landets ledende fagkjede innen fliser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg