tirsdag den 30. september 2014

Bordflagstang stål

Børstet rustfri stål højde cm. Vi tilbyder hurtig levering og gratis gravering på din bordflagstang. Bordflagstang fortinnet - dåbsmotiver cm. Flagstang til bord på cm.


Køb online eller besøg vores butik i Randers.

Fri fragt, hurtig levering og landsdækkende bytteservice. I vores udvalg kan du finde bordflag i stål , krom, forsølvet, fortinnet og i sølvplet og i . Med et Nuance bordflag kan du markere livets festlige begivenheder med stil. Den firkantet stålbund i håndpoleret rustfri stål.


Graveret tekstplade i stål til undersiden af Memozz bordflag . Foden er tri-superellipse formet og en miniature udgave af Piet . Bordstangen er udstyret med en rund fod. Denne bordflagstang er perfekt til at sætte på bordet til .

Zone, uanset om det er til barnedåben, fødselsdagen eller en af alle de andre festlige dage. Andre dele i samme serie omfatter middagsservice til børn, hvor det skinnende rustfri stål og ABS plastoverfladen passer perfekt til det glade røde flag. Sæt et flag på bordet og nyd den festlige stemning.


Vi sælger bordflag i højeste kvalitet. Find din nye bordflagstang online! Så skal du ikke tænke på at flagstangen skal pudses, når den skal frem på.


Georg Jensen flag i blankt stål med graveret navn og dato. Billede af Lommelærke stål oz ca. Table flagpole in stainless steel featuring the Danish flag, the Dannebrog. Hele sættet er fremstillet i rustfrit stål. Hoops Stål - Ø13mm - pr par.


Flotte mande øreringe i stål med. Piet Heins klassiske bordflagstang. Eksklusiv vinkøler i rustfrit stål. Flot flagstang til bordet fremstillet af rustfri stål.


Stål herresmykke med billede gratis gravering. De tilhørende bordflagstænger i enten forkromet eller forgyldt stål fås i.

Enkle linjer Stellet af glat stål giver et enkelt og råt, men afdæmpet look og overdøver på ingen måde Dannebrogets udstråling og charme. Smuk, antik bordflagstang cm. Flaget er med hvid snor hejst på en bordflagstang.


Click here to find similar products.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg