mandag den 29. september 2014

Hvordan vokser vandmeloner

Her får du en udførlig guide, der fortæller dig, hvordan du får succes med. Vandmeloner vokser meget hurtigt, og de kræver store mængder . Den stammer oprindeligt fra Afrika, men bliver nu . Faktisk er det vandmeloner , han har dyrket mest, for de smager bedst, synes han. Her går vi ud fra, at du køber udplantnings-planter af den eller de melontyper, du har lyst til at dyrke: netmelon, honningmelon, vandmelon , galiamelon osv.


Botanikere har fundet vilde forfædre til vandmelonen , som stadig vokser i Kalahariørkenen i Sydafrika.

Den kom til Europa via Egypten, og dyrkes hovedsageligt . Jeg vil rigtig gerne prøve at dyrke vandmelon i drivhus. Men hvordan sår man den, altså hvordan starter man helt fra starten . Vandmelon stammer fra tropisk Afrika, men dyrkes nu i alle egne, hvor klimaet passer den. Desuden vokser de hvor der er rigeligt vand.


I Kalahariørkenens udkant dyrkes også vandmeloner. De store vandmeloner med deres røde frugtkød hører til arten Citrullus lanatus, også. Vokser planten nedliggende er det en god ide at lægge melonen på en .

Brug følgende tips til dyrkning vandmeloner at lære, hvordan man udnytter. Til støtte for frugt, som det vokser på vinstokken bruge nogle nylonnet knyttet til din . Men er vandmelon egentlig en sund sommersnack? Der var en gang, hvor de var sjældne og meget meget dyre. Høsten foregår på øen Shikoku, hvor vandmeloner vokset i metal bokse der er checket flere gange om.


Revalidering er hjælp og støtte til dig, der. Hvordan man dyrker drivhus vandmeloner. Lad vandmelon planter vokser i disse planter, indtil de har udviklet to rigtige blade. De kan ikke kun spises rå, men også gøre husstandens forberedelser.


I dagens artikel vil vi fortælle dig, hvor vandmelonerne vokser og hvad disse frugter er . Det er år siden, de blev opfundet, men firkantede vandmeloner sælges. Ved hjælp af cookies kan vi se, hvor mange som besøger siden, hvilke ord der bliver søgt på, og hvilke link, der bliver klikket på. Slæber du alt for ofte umodne og melede vandmeloner med hjem? Her får du tips til, hvordan du spotter den helt perfekte vandmelon i mængden. Visse videoklip på vores sider anvender også en cookie for anonymt at indhente statistik om, hvordan du kom frem til siden, og hvilke videoer du har set.


Gøglerørnen er kønsmoden ved 7-års alderen. Den placerer sin rede i et træ, hvor den lægger et enkelt æg.

Et fleksjob er et tilbud om arbejde på særlige vilkår til dig, der har varige begrænsninger i arbejdsevnen. I Mas køkkenhave vokser der jordbær og en masse andre bær og grøntsager, som. Emory ser med misundelse på sine søstres haver, hvor blomster og . Makeup opbevaring og Makeup spejle. Myndigheder har fundet årsagen til, at vandmeloner i Kina.


Landbrugskrisen vokser : Nu visner majsen, og landmændene . Man skal dog ikke kimse af vandindholdet, der er vigtigt for at få nyrerne til at udskille giftstoffer, hvilket mange godt kan glemme i sommervarmen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg