tirsdag den 9. september 2014

Rengøring af glas karaffel

Vi har fundet et gammelt husgeråd til rengøring af termokander, som har samme besværlige form. Det vil også virke optimalt i en karaffel, hvor . Ingen panik – vi guider dig til en skinnende ren karaffel. Trænger din vandkaraffel til rengøring , så prøv et af disse råd mod kalk.


Men tricket virker altså også i . Hvis du anvender en kande eller karaffel af glas til vand i områder med meget kalkholdigt van kommer der hurtigt kalkrande.

Kalkrande kan dog nemt fjernes. Den indvendige side af en karaffel kan være så-som-så at få ren. Det kan dog give grimme aflejringer i bunden af karaflen - lær hvordan du hurtigt.


Det kan ikke undgås at din karaffel får kalk-aflejringer i bunden, når du bruger. Lav en gang imellem en blanding af varmt vand og tsk. Rengøring og oxiderende aktion i bagepulver vil hjælpe opløse alle pletter i karaffel.


Hver uge kommer BT TV med sjove tips og tricks til problemer, du ikke anede, du havde. Vinkarafler kan ikke undgå at blive lidt misfarvet over ti hvis den ofte anvendes til rødvin.

Få gode tips til, hvordan den bliver som ny igen. Få skinnende rene glasvaser med dette lille fif bestående af vand og eddike, der er. Opsamling af vand fra vaskemaskine-si rengøring. Tør karaffel med føntørreren.


Slank karaffel med en praktisk prop. Kork er et fornybart naturmateriale fremstillet af bark fra korkegen. Tilbehør til rengøring af dit vinudstyr og opbevaring af dine vinrester. Vi forhandler desuden et effektivt tørrestativ til karaffel og tørrestativ til vinglas.


Keramiske og miljøvenlige kugler til rengøring af vinglas, karafler og vaser. Fjerner nemt aflejringer af kalk i bunden af glassene. Server dine drikkevarer med stil.


Uanset om du ønsker en karaffel eller vandkande, så du kan du finde det blandt vores store udvalg. Hurtig dag-til-dag levering. En misfarvet karaffel kan redes, hvis misfarvningen ikke er et resultat af mange års brug.


Karaflen gør din servering af drikkevarer særligt stilfuld og . Resultatet, mener vi selv er, at vihar et af Danmarks flotteste udvalg af kvalitets glas og karafler. Vi fører blandt andet Eva Solos smarte køleskabs karafler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg