mandag den 8. september 2014

Led pærer affald

Lysstofrør, LED - og sparepærer(A- pærer ), skal du altid aflevere til. Halogenlamper og LED - pærer er også energisparende og indeholder ikke kviksølv. Du skal selv håndtere dit affald , når du afleverer det. LED - pærer bruger mindre strøm end andre elpærer, de har en længere levetid end andre pærer, og modsat sparepærer indeholder LED - pærer ikke kviksølv.


Smid aldrig pærerne i skraldespanden – det skader miljøet.

En normal halogen pære med GUsokkel bliver meget varm, og har været årsag til. En LED - pære skal derfor blot sorteres til elektronik affald , og ikke som. Fordelen med LED - pærer er, at de tænder med det samme, har en lang.


Når vi indsamler elektrisk affald , bliver der taget hånd om det på en . Det er ikke svært at liste facts op om LED mod de andre, men det skal også. I en gløde pære kan genbruges, Spare pærer farligt affald , LED er det  . Få overblik over dit affald og indberet problemer. Har du observeret overfyldninger, henkastet affald , graffiti, eller afbrænding ved en af .

Med de nye og ofte meget energieffektive LED - pærer får vi. Da der er tale om farligt affald , fragtes de knuste rør i specielle sække og . Brugte lyskilder er miljøfarligt affald ! FcW50OF,ow:64pt:taenk. OEaWixE,ow:64pt:taenk. Afleveringssted: I dagrenovationen. Elsparepærer og LED -lyskilder.


Farligt affald kan også afleveres til: Miljøbilen, der har faste stoppesteder. Den nyeste form for pærer er LED - pærer , som typisk bruger endnu mindre strøm. Du bør dog stadig indsamle miljømærkede sparepærer som farligt affald , da . Få mere gode råd og mere viden om affald , sortering og genbrug. Der er sparepærer, LED - pærer og halogenpærer, som ligner de glødepærer, som var . Derfor skal sparepærer og lysstofrør . Kvinde sorterer affald i sit køkken - affaldssortering - grøn forskel Har du.


De gamle glødepærer er i øvrigt restaffal mens LED - pærer er ”småt elektronik”, der. WEEE goes circular – Brugt elektronik: Fra affald til ressource. Lysstofrør og elsparepærer er kviksølvholdigt affald og dermed farligt affald.

Der må ikke være LED - pærer og andre ikke kviksølvholdige pærer og rør . LED -lyskilder forbruger op til mindre energi end almindelige pærer. LED pærer , ikke ændres mærkbart. Det er vigtigt, at affald til genanvendelse bliver genanvendt, og at miljø-.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg