mandag den 22. september 2014

Myrer bagepulver

Hvis vinteren har været mild kan antallet af myrer især blive voldsomt. Prøv en kombination af kartoffelmel, flormelis og bagepulver. Det er dumt, når det er så nemt at dræbe myrer ad helt naturlig vej. At blive ramt af myrer indendøre er noget af det værste.


Så meget, at de rent faktisk . Bagepulver : Myrer elsker virkeligt bagepulver.

Disse ingredienser udgør til sammen en ganske effektiv bekæmpelse af myrerne. At bruge kemiske midler inklusiv eddike og salt mod myrer er noget af et skråplan. Bland flormeles og kartoffelmel eller med bagepulver.


Har du et problem med myrer indendørs. Så bland lige dele bagepulver og flormelis og strø det hvor myrerne er. De elsker flormelisen, men bagepulveret kan de . Myrer er en naturlig del af et sundt miljø i haven, og de kan tilmed være nyttige at have i haven: de løsner jorden, og de spiser andre skadedyr . Hvordan bliver jeg fri for masser af myrer , der myldrer op ml fliser og langs soklen ? Drys bagepulver - myrer hader bagepulver.

Myrer er glade for sukker og kan ikke tåle bagepulver – det kan udnyttes. Bland kartoffelmel, flormelis og bagepulver , en tredjedel af hver, og . Natron udgør en bestanddel af bagepulver , men i bagepulver er der også tilsat. Derfor skal du drysse bagepulver på madrassen. Men der har været meget få myrer efter vi tog det i brug. De tips nedenfor bør holde myrer fra at have en fest på dine planter.


Myrer er at finde mange steder om sommeren, og kan være svære at komme af med. Her ses både myrer med og uden vinger. Myrer i huset bekæmpes med garanti i hele landet til favorable priser. Mens andre forsøger sig med myregift, borax, Bayer eller bagepulver for at blive dem . Selv om myrer måske ikke står på listen over dine yndlingsdyr, hører de med til naturens orden i din have. Så på den ene side skal de have lov . Myrer hader kanel, og det kan bruges både indendørs og udendørs.


Et snedigt trick, der slår myrer. Brug disse tips til, hvordan man anvender denne hjem afhjælpe ret, hvad du . Lok myrer med almindelige køkkenting. Det er ikke godkendte bekæmpelsesmidler, men kartoffelmel, bagepulver og flormelis skulle .

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.

Populære indlæg